Mitä jäi mieleen Tukholman huonekalumessuilta? Osa kollegoista väittää mustavalkoisen kuolleen ja värien tulevan, osa vannoo skandinaavisemman ja vaaleamman ilmeen tulevan ja myös pysyvän. Onko minimalismin aika ohi, onko runsas ja värikäs maksimaalisuus nyt se juttu? Jokainen varmasti katsoo omalta kantiltaan, hakee niitä asioita mistä innostuu, ei osaa katsoa yleisellä tasolla eikä ulkopuolisena, tunteet on vahvasti mukana.

Ehdottomasti en minäkään osaa analysoida antia messuilta mitenkään järjestelmällisesti. Nyt katseeni löysi aiempaa vuosia enemmän ruskeaa, himmeää ja tyylikästä hohdetta isoissa matoissa, konjakkiruskeaa ja mattaista nupukkinahkaa sohvissa ja tuoleissa, pyöristettyjä muotoja, kepeitä kapeita jalkoja kalusteissa, pähkinänsävyistä puuta sekä paljon samettiverhoja!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla