Mitä jäi mieleen Tukholman huonekalumessuilta? Osa kollegoista väittää mustavalkoisen kuolleen ja värien tulevan, osa vannoo skandinaavisemman ja vaaleamman ilmeen tulevan ja myös pysyvän. Onko minimalismin aika ohi, onko runsas ja värikäs maksimaalisuus nyt se juttu? Jokainen varmasti katsoo omalta kantiltaan, hakee niitä asioita mistä innostuu, ei osaa katsoa yleisellä tasolla eikä ulkopuolisena, tunteet on vahvasti mukana.

Ehdottomasti en minäkään osaa analysoida antia messuilta mitenkään järjestelmällisesti. Nyt katseeni löysi aiempaa vuosia enemmän ruskeaa, himmeää ja tyylikästä hohdetta isoissa matoissa, konjakkiruskeaa ja mattaista nupukkinahkaa sohvissa ja tuoleissa, pyöristettyjä muotoja, kepeitä kapeita jalkoja kalusteissa, pähkinänsävyistä puuta sekä paljon samettiverhoja!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat