Tämä oli se päivä, kun oikeasti lopultakin saatiin lunta Helsinkiin ja Piia lumikolan osti. Lunta tulikin sitten ihan kunnolla kerralla. 

Kun palasin töistä kotiin iltapäivällä, oli esikoinen jo kolannut naapurilta lainatulla kolalla kulkureitit talon ympärille. Hain äkkiä kameran sisältä käsiini ja sain tallennettua lumisateessa nämä hetket. Niin kaunista, valkoista, armollista ja kaikenpeittävää. 

Illansuussa kolattiin sitten naapurien kanssa talkoilla kaikki yhteiset kulkureitit puhtaiksi. Tätä kirjoittaessa lapset vieläkin leikkii pihalla lumessa onnellisina.

 

Kommentit (6)

Lyde
7/6 | 

Lumi on kyllä niin kaunista, ja varsinkin kun se peittää alleen raksaromut, puupinot, pressut jne... :-D Kiva kuulla jos teillä toimii naapureiden kanssa yhteispeli myös lumitöissä! Sillä saa arjen talvisin sujumaan. Meillä edellinen naapuri nakkeli lumet rajan yli meidän puolelle, heh... :-D :-D

Arja - Kodin Kuvalehti
8/6 | 

Yhteistyö on tosiaan valttia taloyhtiön lumitöissä! Toivotaan, että lunta tulee mukavan sopiva määrä tänä talvena. :-) 

Mi
10/6 | 

Tää ei nyt liity aiheeseen, mutta minkä värinen luukku teidän takassa on? Onko se mustakromi? :) 

Meille on tulossa musta keittiö ja takkaa kovasti pohditaan. 

Mi
12/6 | 

Kiitos vastauksesta! Ai tuleva trendimetalliväri? Pitääpäs mainita miehelle jos sekin innostuisi vähän enemmän. Alunperin ajateltiin valkoista laatoitettua Tonavaa, mutta nyt on mieli vähän muuttunut ja tuntuu että olisiko kiiltävien materiaalien aika jo ohi meidän osalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla