Nest Factorysta töissä kuvauslainassa ollut aivan ihana marokkolaismatto kävi meillä kylässä. Työn parhaita puolia on mahdollisuus tähän. Tämä matto olisi ollut just passelin kokoinen meidän sohvan pariksi ja kuviointikin olisi ollut täydellinen, tasainen koko maton peittävä ruudukko, ihastuin ihan kunnolla.

Minulla on aina vähän kaksijakoinen suhtautuminen trendituotteisiin, aluksi joku juttu ihastuttaa, mutta kun sitä näkee joka paikassa ja liikaa, kyllästyn nopeasti. Blogi-matot kuluu juuri tähän osastoon. Tämä marokkolaismatto-buumi taitaa olla kohta menneen talven lumia... Mutta onhan marokkolaismattoja toisaalta käytetty jo vuosikymmeniä sitten, ihania vanhoja kuvia näkee Artek-henkisistä sisustuksista ja tämmöinen olisi kyllä ihana omistaa. Tässä vaiheessa raksaamista ei vain ole kyllä mitään mahdollisuuksia hankkia tätä ihanuutta.

Beautiful moroccan carpet from Nest Factory visited our living room :)

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat