Nest Factorysta töissä kuvauslainassa ollut aivan ihana marokkolaismatto kävi meillä kylässä. Työn parhaita puolia on mahdollisuus tähän. Tämä matto olisi ollut just passelin kokoinen meidän sohvan pariksi ja kuviointikin olisi ollut täydellinen, tasainen koko maton peittävä ruudukko, ihastuin ihan kunnolla.

Minulla on aina vähän kaksijakoinen suhtautuminen trendituotteisiin, aluksi joku juttu ihastuttaa, mutta kun sitä näkee joka paikassa ja liikaa, kyllästyn nopeasti. Blogi-matot kuluu juuri tähän osastoon. Tämä marokkolaismatto-buumi taitaa olla kohta menneen talven lumia... Mutta onhan marokkolaismattoja toisaalta käytetty jo vuosikymmeniä sitten, ihania vanhoja kuvia näkee Artek-henkisistä sisustuksista ja tämmöinen olisi kyllä ihana omistaa. Tässä vaiheessa raksaamista ei vain ole kyllä mitään mahdollisuuksia hankkia tätä ihanuutta.

Beautiful moroccan carpet from Nest Factory visited our living room :)

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla