Kirjoitukset avainsanalla puutarha

Mainos

 

 

GRANdesignin Kerä-amppelin ohella toinen uusi sisustustavara meidän terassilla on Kekkilän Viherlaatikko, jonka sain pr-lahjana. Laatikko oli helppo koota ja se löysi nopeasti paikkansa meidän terassilta, ihan läheltä ovia, ikkunoita ja kulkureittejä. Näin sitä ja kasvien hyvinvointia on helppo pitää silmällä.

Mietin ensin kesäkukkia laatikkoon, mutta sitten päätin kuitenkin istuttaa siihen salaattia ja kiinankaalia, niitä kun kuluu kesäkaudella paljon. Nämä kuvat ovat kesäkuun ekalta viikolta, puutarha on kasvanut sen jälkeen huomattavasti.

Todennäköisesti istutin siemenet laatikkoon liian lähekkäin toisiaan, koska kiinankaalit rehottavat nyt jo tosi isoina ja valtaavat alaa salaatilta. Katsotaan, miten käy! Kasvua on ollut kuitenkin kiva seurata, tässä yhdistyy huvi ja hyöty.

Musta Viherlaatikko on itsessään todella tyylikäs ja sopii tämänkin meille tosi hyvin.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Tänä kesänä terassipuutarhan rakentaminen jatkuu muutamalla uudella ruukulla. Viime kesäksi hankin mustia ruukkuja Platagenista, mutta eihän siellä niitä samoja enää tälle kesälle ollut - eikä muitakaan mustia kivannäköisiä. Bongasin sitten House Doctorin instasta kuvissa näkyvät mustat komeat metalliset ruukut, jotka lähtivät tilaukseen tutun verkkokaupan, Living 247:n kautta. Tuo on kivannäköinen ja uudenlainen ruukkusarja, voisin ottaa nuo kaikki osat meille. Yllätyksenä tuli, miten kevyet nämä metalliset ruukut ovat - eli todella helppoja siirrellä! Pakkasenkestosta sen sijaan ei ole mitään tietoa, se asia menee testaukseen ensi talvena, en tuota isompaa saa meille sisälle minnekään mahtumaan :)

Isommassa ruukussa kasvaa nyt (omassa pienemmässä ruukussaan) miehen oma kasvatti, parisen vuotta sitten hankittu limepuu. Se on ihan mukavasti kasvanut kokoa sinä aikana. Hän viettää talvet sisällä ja nostetaan aina kesäksi ulos.

Pienempään ruukkuun pitäisi nyt hankkia vielä joku kasvi, pieni puu kenties?

 

 

Kommentit (0)

 

Seurata itse istutettujen kasvien kasvua. Kuinka kukat avautuvat lämmössä. Tuntuu niin hyvälle ja palkitsevalle.

 

Kommentit (2)

Sannan
1/2 | 

Tämä on niin ihanaa aikaa omalla pihalla, kun puut ja pensaat kukkivat.

Mahtavat nuo korkeat kuutioruukut! Mistä olet ne hankkinut?

Sanna

Vierailija
2/2 | 

Moi! Saako tiedustella mikä värisävy teillä on talon seinissä? Todella hyvännäköinen! Meillä tulossa myös tumma puutalo ja etsimme sitä oikeaa sävyä. Onko teillä ikkunanpielet tummanharmaat rr23 vai mustat nekin? Kiitos! 🙂

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram