Kaupallinen yhteistyö 

Uudessa vasta ilmestyneessä Glorian Kodissa kerron haaveilevani itselleni joululahjaksi kultaista kynttilänjalkaa... Ihan en jaksanut odottaa jouluun asti, messinkinen Kubus by Lassen kököttää nyt olohuoneen pöydällä :) Vähän bling blingiä kotiin, kun pitkään on ollut aika ankeaa ja raskasta. Alan pikkuhiljaa päästä pihaprojektista yli, laittelen kotia nätiksi ja viihtyisäksi, että päästään taas nauttimaan kotoilusta perheen kesken.

Jokin aika sitten sain valita taas muutamia tuotteita Balmuirilta blogin kautta kotona kuvattavaksi. Kävin Balmuirin showroomilla katsomassa tuotteita ja hiplailemassa laatuja. Koska olen tekstiilitaustalla varustettu suunnittelija, arvostan laatua, aitoja materiaalia ja yksinkertaista laadukasta ilmettä. Sormenpääni löysivät nopeasti kashmirin, baby alpacan ja percalepuuvillan ihanat tunnut. 

 

 

Tekstiilejä meillä on kotona aina ollut aika paljon, ehkä niitä tulee hamstrattua vähän liikaakin. Kahdessa muutossa parin vuoden sisällä tietysti ne vanhimmat on saaneet kyytiä ja vain parhaat on pidetty. On ihan parasta nukahtaa uusiin ja puhtaisiin lakanoihin. Balmuirilta meillä on ennestään ollut valkoiset percalepuuvillaiset lakanat ja ne tuntuvat ihanan viileiltä ja rapsakalta ihoa vasten eivätkä välttämättä tarvitse silitystä pesun jälkeen. Nyt tästä materiaalista on saatavilla uutena mustat, niin päätin kokeilla niitäkin meidän valkoiseen makkariin. Yllättäen makkarista ei tullutkaan ihan niin synkkä niillä, kuin olin kuvitellut.

Koska rakastan mustaa, niin meille päätyi myös musta baby alpaca-peitto olohuoneeseen, mustat kynttilät ja mustat väritykset pellavapyyhkeistä.

Kuvasimme olohuonetta siinä vaiheessa, kun sovittelin marokkolaismattoa eri paikkoihin ja olohuoneen nykyinen villamatto puhdistui sillä aikaa lumihangessa, niin kylläpä näyttää autiolle tuo tila ilman mattoa, se on sen verran iso tunnelmantekijä tilassa.

 

 

Olemme muuten saaneet lisäsiivessä sijaitsevan kodinhoitohuoneen viimein valmiiksi, siitä tulee oma postauksensa kohta perään, jossa kerron koko projektista. Kävimme kuitenkin kuvaamassa siellä jo Balmuirin kosmetiikkaa mustien pyyhkeiden kanssa. Valikoimiin on tullut käsirasva kauniissa pikkupurtilossa.

Hyvää Isänpäivää kaikille!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla