Tasan vuosi sitten aloimme rakentamaan talomme lisäsiivessä sijaitsevaa yhdistettyä saunan pukeutumishuonetta ja kodinhoitohuonetta valmiiksi. Huoneen rakennusprosessi oli pitkä ja monimutkainen, lue lisää vaikka täältä ja täältä, koko huoneen valmiiksi rakentaminen kesti tosiaan noin 7 kuukautta. Mutta nyt kun se on käytössä, eipä yhtään jaksa muistella menneitä. 

Tämä huone on itse asiassa oikeastaan yksi lempihuoneistani koko talossa, sellainen mun oma naistila pyykkien pesemiseen ja lajitteluun, viherkasvien hoitamiseen ja tavaroiden järjestelyyn. Silittämisestä en tykkää, mutta pyykinpesemisestä ja "narulle" laittamisesta kyllä. Ehkä se on joku luovaa työtä tekevän oma zen-tila, kun käsillä tekee jotain hyödyllistä, saa ajatus lentää vaikkapa sisustussuunnitteluprojekteissa :)

Koska huonetta käytetään neljän hengen voimin saunan pukuhuoneena vain kerran viikossa, levitän sinne viikon mittaan myös kaikki kuvauslainassa olevat tavarani ja muut liikkuvat kamat kuten kaapeista siivotut tavarat jatkokierrätykseen. Kaapeissa säilytän myös omia kippoja, kappoja sekä isoja lasiastioita, mitä harvemmin tarvitsee, mutta joista en ainakaan vielä luovu. Käynti pihalle ja sitä kautta kadulle suoraan on tosi kätevä.

Jokin aika sitten saimme aikaiseksi asentaa puunaulakot tyhjälle seinälle, nyt sain hyvän paikan vintillä olleille korikasseilleni. Niissä voi säilyttää vaikka lasten muovisia pihaleluja tai muuta värikästä, joita ei jaksa katsella. Yritän pitää huoneen niin siistinä ja levollisena kuin se on mahdollista, sitä arjen estetiikkaa!

Loppuun muistutuksena: Etukoodilla IHANAUNI30 Familon.fi-verkkokaupasta blogin lukijoille kaikki normaalihintaiset sängyt, patjat ja vuodetuotteet –30 % VIELÄ MUUTAMAN PÄIVÄN AJAN eli maaliskuun loppuun (kertaostoetu ei koske lastenpatjoja ja jo alennettuja tuotteita) !

 

 

Kommentit (6)

Norppa83
11/6 | 

Kyllä tuolla kelpaa pyykkäillä!Mistä tuo aiemmassa khh-postauksessa tasolla näkyvä punoskori, jossa nahkaiset kantahihnat, on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla