Olen jo aiemmin kertonut meidän innostuksesta mustaan keittiöön ja vihjannutkin sen todelliseen valmistajaan. Asian suhteen on nyt sellainen juttu, että keittiö on olemassa ja olen päässyt näkemään sen jo aiemmin, mikä on harvinainen tilaisuus! Sinäkin olet saattanut nähdä tietämättäsi tämän keittiön tai ainakin kuvia siitä viime syksyn aikaan... Tällä hetkellä se odottaa pääsyä uuteen kotiin valmistajan varastossa. 

 

 
Tämä poikkeuksellinen tarinhan menee niin, että sain suunnitella viime syksynä osaston Habitareen ja kontaktoida sinne mieleisiäni valmistajia. Silloin oli oma taloprojekti siinä vaiheessa, että piirrokset olivat jo olemassa ja mustaa keittiötä oli pitkään haikailtu ja kuolattu. Tuli sitten ajatus suunnitella messukeittiö niin, että sen voisi siirtää meidän uuteen kotiin sellaisenaan. 
 
Messuille yhteistyökumppaneiksi lähtivät Valanti-keittiöt ja sitä kautta Miele, SavoLapetek ja Dekton, kaikki Valanti-keittiöiden kautta saatavia merkkivalmistajia. Keittiön malli on Loft ja se on Kirsi Valannin suunnittelema, hän on niin supertaitava ammattilainen näissä asioissa.
 
Fiilis keittiöstä on tietysti ihan eri ilmavassa ja suuressa messuhallissa kuin talossa, missä keittiö sovittautuu valkoisten seinien ja katon sisäpuolelle ihan erityyppiseen tilaan. Parisen jännitysmomenttia onkin ollut matkan varrella, että mahtuuko keittiö paikoilleen meidän taloon. Pitäisi mahtua...
 
Keittiöstä ja sen yksityiskohdista paljon lisää myöhemmin, sitten kun se on asennettu.
 
Kuvat messuilta Pauliina Salonen.

Kommentit (12)

13/12 | 

Eikä, siis mä todella rakastin tota keittiötä messuilla! Otin siitä varmaan sata kuvaakin! Se oli tosi kaunis, ja nyt kun tiedän mihin se on tulossa, niin varmasti on kaunis sielläkin :-)

15/12 | 

Upea! Mikä materiaali/pinta tuossa teidän keittiössä on? Minäkin haaveilen mustasta keittiöstä... :) Karolina Koti-blogista

18/12 | 

Toi keittiö oli aivan mielettömän ryhdikäs, tyylikäs ja upea. Olen kateudesta vihreä, että se tulee teille! Odotan innolla kuvia, kun saatte sen vihdoin taloon :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla