Koululaisen huone näyttää nyt tältä. Saatiin pöytä takaisin äidin kesäkaupasta ja pääsi asukas taas laittelemaan pikkuaarteensa takaisin pöydälle. Varsinainen koulupöytähän on meillä väliaikaisena ruokapöytänä ja tämä väliaikainen koulupöytä taas on koostettu kaveriltani ostetuista vanhoista Wulffin pukkijaloista (ostin kerran ne varmuuden vuoksi, en ihan ajatellut niitä mihinkään käyttöön heti) ja Ikean kannesta. 
 
Kohta 11-vuotias esikoinen on sisustanut huoneensa itse sillä periaatteella, että on nappaillut muutossa ja laatikoiden purussa esiin tulleita tavaroita itselleen omaan uuteen huoneeseensa :) Leluja ei niinkään enää ole, legoja toki senkin edestä. Hän on aika tarkka ja järjestelmällinen, joten tykkää järjestellä tavaroita kaikessa rauhassa.
 
Huone on nyt jotenkin saanut muotonsa, mutta kaikki ripustettava kuten julisteet kehyksissä ja ehkä jokin pieni hyllykkö saavat vielä odottaa.
 
Meidän perheen äiti lähtee nyt pariksi viikoksi poikien kanssa pois talosta pyörimästä ja mies jää keskittymään keskeneräisiin raksajuttuihin. Ainakin saunaa on tarkoitus aloitella. Parin viikon verran voi siis blogissa olla aika hiljaista, mutta jospa sen jälkeen olisi taas kerrottavaa!
 
Käykäähän sillä aikaa vaikka asuntomessuilla tai jos ette pääse, mun sisustamasta Kontion kohteesta voi katsoa kuvia näistä blogeista: Vihreä talo, Pinjacolada ja Hunajaista. Suurkiitos näistä jutuista ihanille naisille! Kohde on saanut muutenkin hienosti julkisuutta, se tuntuu ihan uskomattomalle ja vähän häkellyttävällekin <3

 

Kommentit (16)

17/16 | 

Eipä ole suotta saanut julkisuutta! Arvot kohtaavat ainakin meikäläisen arvojen kanssa ihan täydellisesti: hyvä sisäilma, ekologisuus, kotimainen design, pitkäikäisyys, ajattomuus. Mitä voisi enemmän toivoa? =D

Anonyymi
18/16 | 

Ihanan inspiroiva lastenhuonepostaus kiitos. Onko tuo Tolomeo pöytävalaisin mikä koko? Ihana Hayn siniraidallinen viivotin, onko monta cm ja mistä ostettu? Miten tuo Minions lego on tehty :D, onko tehty olemassa olevista legoista vai joku pakkaus? Heidi

19/16 | 

Kiitos! Se Tolomeo on joku keskikokoinen koko, viivotin on Stokkalta ostettu, olisko jonkun 25 cm ja tuohon Minioniin inspiraatio on saatu Pinterestistä, isä ja poika selailee sitä joskus yhdessä ja esikoinen sitten rakentelee paloista itse oman pään mukaan nuo legot :)

21/16 | 

Kaunis ja valoisa koululaisen huone. Sun blogia lukiessa ja varsinkin nyt messukohteita selaillessa iskee hirveä rakennuskuume:) Auts! Onnea onnistuneesta messukohteesta! Tuo puu on kyllä rauhoittava elementti ja sopii suomalaiseen makuun aina. Se on niin tuttu ja hyväksi havaittu elementti. Itselläni haave saada ekologinen talo, ainakin osittain hirsi (hirsi näkyvissä), puhdas huoneilma, mahdollisimman nykyaikaiset ja ekologiset systeemit. Mutta se on mahdollisesti sitten joskus..

Saara Kemi
27/16 | 

Olen yksityinen luotonantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillista, rehellistä, hyvämaineista ja nopeaa lainaa? Voin auttaa sinua 100%: n takuulainalla, tarjoan yritys- ja yksilöllistä lainaa. Lisäksi rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla