Sisustustoimittajien seminaariristeily on tehty ja olihan taas jälleen kerran onnistunut reissu. Kiitos mahtaville kollegoille, jotka tämän järjestivät sekä mahtaville vieraille, jotka tulitte ja teitte tunnelman!

Seminaarissa saimme päät täyteen hienosta inspiroivasta aineistosta ja mahtavista puhujista sekä illalla vatsat täyteen hyvistä ruuista.

Kuvituskuvina uusia kuvia Muoto2:lle. Pääsin leikkimään ruokastailistia, kun teimme kuvaaja Pauliina Salosen kanssa uusista Pala-leikkuulaudoista fiiliskuvia heille. Tämä oli oikein hauskaa puuhaa, koska tykkään kaikesta arkisesta kauneudesta, kuten valkoiseen paperiin kääritystä briejuustosta, puukantisesta hunajapurkista ja valkoisista pellavapyyhkeistä.

Tässä vähän tietoa itse tuotteesta suoraan lehdistötiedotteeesta: Pala –leikkuulauta on massiivipuusta ja komposiitista valmistettu leikkuulauta. Pala -leikkuulauta on tuote jossa aistikas puu ja valkoinen komposiitti muodostavat todella kauniin kokonaisuuden. Tuotetta on ilo käyttää ja sen voi huoletta jättää esille sisustusesineeksi. Pala -leikkuulauta valmistetaan Lahdessa tarkoin valituista puumateriaaleista. Puumateriaaleja on kahta erilaista; tammi ja saarni. Tammen ja saarnen syykuviot ovat samaan aikaan hillittyjä ja voivat olla joissakin yksilöissä yllättäviäkin.

Kuvat Pauliina Salonen

Styling Piia Kalliomäki

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat