Loppuvuoteen kuuluvat kaikenlaiset myyjäiset, joista voi hankkia ihania joululahjoja läheisille. Tässä fbssa kiertävä status, jonka alkuperä on tuntematon, mutta joka on täysin totta:

"Ostetaan joululahjat pieniltä suomalaisyrityksiltä ja itse itsensä työllistäneiltä ihmisiltä. Esimerkiksi naapurilta joka myy tuotteita netissä, paikalliselta käsityöläiseltä, joka tekee koruja, paikallisesta leipomosta käsintehtyjä leivonnaisia tai kaverilta, jolla on pieni myyntikoju torilla. Lahjakortti hierojalle, kampaajalle, jalkahoitoon, valokuvaajalle, siivoojalle, Kansallisteatteriin... joulukukat kukkakaupasta, ei marketeista. Varmistetaan että raha menee Suomeen ja yksityisille henkilöille eikä monikansallisille yhtiöille. Näin monille ihmisille tulee parempi Joulu.

Olemme 1x2-malliston kanssa kaksissa myyjäisissä, tämän viikon lauantaina Cillacissa, tapahtuman fb-sivu täällä ja Ornamon Design joulumyyjäissä, fb tapahtuma täällä. Cillasissa pitäisi olla myynnissä myös mun Cozy Homes-kirjaa.

Olen noista myyjäisistä ostanut ihania joululahjoja (pääasiassa itselleni :D), niissä kun on aina uniikkia pieniä eriä, valmistajia, joista et ole koskaan kuullutkaan sekä paljon kaikkea mielenkiintoista, laadukasta ja ostettavaa tavaraa. 

Tulkaahan moikkamaan! 

Hei vielä on kaksi päivää aikaa osallistua tähän arvontaan!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat