Alkukesästä polkaisimme kuormallisen rekvisiittaa ja kamerakaluston kuvaaja Pauliina Salosen autolla kohti Pohjanmaata, stailasimme ja kuvasimme Topi-Keittiöiden tarpeisiin muutamat upeat keittiöt. 

Ensimmäisenä näytän komean mustaa ja tammea yhdistävän keittiön, joka vei oman sydämeni. Jos meillä ei olisi jo mustaa keittiötä, tämän keittiön nähtyäni ainakin tulenpalavasti haluaisin sellaisen.

Stailaus, Piia Kalliomäki

Kuvat, Pauliina Salonen

Keittiön suunnittelu ja lisätiedot keittiöstä, Topi Seinäjoki

Kommentit (4)

Lyde

Hyvältä näyttää! Tuo taitaa olla jokin eri ovimalli, kuin meidän puoliksi mustassa Topi-keittiössä :-D Tammi ja musta on kaunis yhdistelmä, samoin musta yhdistettynä saarniin jota meillä on käytetty esimerkiksi kylppärikalusteessa. Jos nyt tekisin keittiön, harkitsisin sinne juuri tuota mustan ja saarnin yhdistelmää! :-)

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

Niin upeat Topi-keittiöt olet päässyt stailaamaan ja mikä lopputulos jälleen. <3
Parhaillaan teen suunnitelmaa yhteen ok-taloon ja sinne valittiin asiakkaalle se
Topin uusin hiilipuuovi. Ei ole aivan musta, mutta menettelee.

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat