Ensin oli vilauksia ihanasta tilasta My Residence Bookazinen instagrammissa ja sitten piti oikein alkaa selvittämäään, mistä oli kysymys. Tuonne on pakko päästä! Laitoin meiliä sivuilta löytyneelle henkilölle ja pian meillä oli kutsut kädessä tähän Tukholman Designviikon "salatapahtumaan"! Ehkä salaperäisin lehdistötilaisuus, jossa olen koskaan ollut, piti vähän nähdä vaivaa :)

My Residence Bookazinen kuratoima ja Annaleena Karlssonin suunnittelema A Quiet Reflection-näyttely japanilaiselle Ariakelle 1800-luvun pientä pintaremonttia vaativassa asunnossa Grevgatanilla oli huikea! Asunto on ennen toiminut Meksikon suurlähetystönä ja en tiedä, oliko tässä tulossa vai menossa jokin remontti, mutta huikea kontrasti jokatapauksessa tuon peruspinnoilla olevan asunnon ja modernin ja valaistuksen kalustuksen välillä. Tykkäsin kovasti!

 

 

Tilan valaisimet olivat Wästbegin. Tuo ruokapöydän päällä oleva valkoinen iso kattovalaisin oli tosi kaunis! Nyt kun saataisiin nämä tuotteet ja jotain tämänkaltaista vielä Suomeenkin, olisi huippua!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat