Unohtunut kokonaan kuvata tänne blogiin meidän uusvanha lamppu keittiössä. Se on Artemiden Tolomeo, josta sarjasta meillä on entuudestaan pöytävalaisin. Se majailee nyt esikoisen huoneessa. Nyt kun itsekin katsoin tuota toista lastenhuonetta... ihan pakko tehdä sille jotain ensi kesänä, hankkia hyllyä ja sen sellaista, niin on keskeneräisen näköistä edelleen.

Seinä - Tolomeon ostin rakennusaikana kaveriltani, joka muutti pienempään kotiin ja kun valaisin aikansa täällä muuton jälkeen pyöri, tuntui luontevalta laittaa se saarekkeen yläpuolelle, kun siinä paljon aikaa vietetään. Valoa keittiössä meillä on ollut kylliksi jo muutenkin, tuo on sellainen kaamosajan aamukahvin keittelyvalo lähinnä.

 

Kommentit (4)

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Kyllähän niitä samanmielisiä kavereita on tietysti aika paljon, mutta näitä ostoksia heidän kauttaan on vähemmän kuin miltä se ehkä näyttää :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat