Unohtunut kokonaan kuvata tänne blogiin meidän uusvanha lamppu keittiössä. Se on Artemiden Tolomeo, josta sarjasta meillä on entuudestaan pöytävalaisin. Se majailee nyt esikoisen huoneessa. Nyt kun itsekin katsoin tuota toista lastenhuonetta... ihan pakko tehdä sille jotain ensi kesänä, hankkia hyllyä ja sen sellaista, niin on keskeneräisen näköistä edelleen.

Seinä - Tolomeon ostin rakennusaikana kaveriltani, joka muutti pienempään kotiin ja kun valaisin aikansa täällä muuton jälkeen pyöri, tuntui luontevalta laittaa se saarekkeen yläpuolelle, kun siinä paljon aikaa vietetään. Valoa keittiössä meillä on ollut kylliksi jo muutenkin, tuo on sellainen kaamosajan aamukahvin keittelyvalo lähinnä.

 

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla