Nyt meni tämä kevät taas ihan odottamiseksi. Päivästä toiseen katselen näitä samoja kukkapuskia täällä kotitoimistolla, samalla kun koneen ääressä odotan edes jotain elonmerkkiä edes jostain rakennusprojektin etenemisestä.

Kodinhoitohuone meidän lisäsiivessä. Siitä ei olekaan täällä blogissa vielä paljon kirjoiteltu, sitä kun on tässä rakennettu kunhan on ehditty. Pohjamaalaus, tasoitus ja maalaus on nyt tehty. Pyykinpesukone kannettu talosta sinne. Ostettu tuttavaperheeltä ylimääräinen kuivauskaappi, kannettu paikoilleen. 

Olin jo tilaamassa liukuovikaapistoja Kabinetista, mistä meidän muut säilytyskaapistot ovat, kun tajusimmekin, että ai niin, huoneessahan on viemäri ja kaato keskelle huonetta päin, eipä onnistukaan liukuovien laitto. Myös ehkä jokin laskutaso olisi hyvä ja ihana olisi saada kaikki piiloon. Koneita varten pitäisi olla normaalia syvemmät kaapistot. Puusepäntöihin ei budjetti riitä, pitää saada jotenkin ainakin puolivalmiina. Sain pari suositusta parista firmasta, kukaan ei ehdi paikalle katsomaan tilaa ja mitoille. 

Piha. Tarjouspyynnöt pihakivistä on lähetetty. Monta tuntia olen katsellut pelkästään eri firmojen kivimalleja, mitkä olisi kivat ja mitenkähän nuokin laitetaan, onnistuuko itseltä laitto vai pitääkö löytää tekijä. Pari tarjousta olen saanut, yhden järjettömän kalliin ja toisen jo mahdollisen hintaisen, vielä haikailen modernimman näköisiä kiviä ja niistä sitä parasta hintaa....

Jätekatos ja aita. Oltiin jo naapureiden kanssa tilaamassa firmaa laittamaan ruuvipaalut aidoille maan alle, kunnes hoksattiin, että ai niin, siellähän menee talotekniikkaa vaikka kuinka paljon monessa eri korkeudessa maan alla, eipä onnistukaan laitto. 

Mikään osa-alue ei etene. 

Miksi nuo eukalyptykset aina kuivuu, vaikka niillä on koko ajan vettä?

Miksi sataa koko ajan?

Kommentit (1)

Terhi
2/1 | 

Olisi voinut olla minun kirjoittamaa tekstiä. Sillä erotuksella etten ole koskaan kotona ja minulla ei ole eucalyptuksia. Meidän raksa valmistuu parin kuukauden päästä ja monta asiaa roikkuu vaiheessa vielä muuton jälkeen. Toivottavasti ei kuitenkaan ikuisuutta. Tsemppiä kaikkiin hommiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla