Kirjoitukset avainsanalla Koli

 

Ollaan nyt oltu lapsuudenperheen mökillä Kainuussa, mistä on tehty vuokra-autolla retkiä eri suuntiin. Eilen kurvasimme Kolille!

Olin kaksi kesää sitten töissä kesken loman heinäkuussa Mikkelissä asuntomessujen pressipäivässä. Tulin junalla Helsinkiin kotiin yhdeksi yöksi ja sieltä junalla Mikkeliin. Sillä välin perhe sai idean lähteä mökiltä käsin hakemaan minua pressipäivästä kotiin autolla. Miesväki retkeiliKolin, Lieksan, Nurmeksen kautta Mikkeliin. Yhdessä sitten palailimme itärajaa pitkin Kainuuseen. Yövyimme matkalla Imatran Valtiohotellissa ja kävimme mm. Kerimäen maailman suurimmassa puukirkossa. Hauskoja muistoja. Itseltäni jäi siis Koli näkemättä ja koska matka Kainuusta käsin sinne ei ole mahdoton, nyt se on nähty!

Komeat oli maisemat Ukko-Kolin huipulta. Sinne pääsee kätevästi hissillä ja muutamia portaita pitkin kiipeämällä, ei tarvitse olla patikointi-hengessä liikenteessä.

 

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram