Kirjoitukset avainsanalla Gedigo

 

Blogissa on kiva, silloin kun on aikaa ja mahdollisuus, nostaa esille pienempiä kotimaisia valmistajia. Nyt ajattelin oman mallistoni perään esitellä teille kokkolalaisen Gedigon, onko entuudestaan tuttu?

Viimeinen kuva on Pauliina Salosen kuva sisustamastani Kontion asuntomessukohteesta viime kesältä, jolloin kuva jäi hiukan muiden kuvien jalkoihin. Gedigo toimitti silloin kohteeseen todella kauniin Odda-penkin.

Skandinaavisen designin ja Pohjoisen luonnon inspiroima Gedigo on valloittanut ensin ulkomaita ja nyt vasta kotimaata. He olivat itse asiassa ensimmäistä kertaa kotimaassa messuilla juuri päättyneessä Habitaressa. Kuulin siellä, että tätä samaista Oddaa, jonka valitsin kohteeseeni, olisi tulossa jatkossa myös kokomustana, kunhan tuotekehityksessä päästään hiukan pidemmälle. Kiinnostelee....

Materiaalit ovat aitoja, kuten ronskia paksua nahkaa ja luonnonväristä puuta, konstailematonta, kaunista ja puhuttelevaa.

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram