Tällä viikolla vierailimme sisustustoimittajakollegoiden kanssa Kalajoella Topi-Keittiöiden vieraana, kun kotimainen yritys täyttää tänä vuonna 80 vuotta! Jo neljäs sukupolvi Ojalan perustajasukua työskentelee perheyrityksessä.

Oli niin huippua päästä näyttämään Kalajokea kollegoille, kun se itselle on nyt jo aika tuttu useamman vuoden ajalta. En enää muista, olenko alunperin käynyt ensimmäisen kerran siellä v. 2014 Kalajoen loma-asuntomessuilla vai jollain Topi-Keittiöiden keikalla, olemmehan tehneet yhteistyötä jo usemman vuoden ajan. 

Tällä käynnillä vierailimme Topin tehtaalla, tehtaanmyymälässä ja keramiikkapaja Iso-Pahkalassa. Illallistimme Pihvituvassa ja lounastimme Sandy Keltissä. Lopuksi meillä oli huikea risteily paikallisina talkootöinä rakennetulla Kaljaasi Ansiolla Maakallan saarelle, joka on ollut kalastajien tukikohta jo ainakin 1700-luvulta alkaen. Postaan näistä molemmista myöhemmin erikseen. 

Kiitos Topi-Keittiöt ihanasta matkasta ja vieraanvaraisuudestanne. Hurmaava Kalajoki hiekkasärkkineen vei sydämemme.

Onnittelemme kahdeksankymppistä ja toivotamme paljon hyviä vuosia tulevaisuuteen!

 

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla