Jokos teille kaikille tulee blogimme paperinen emolehti Glorian Koti suoraan kotiin? Jos ei vielä tule, nyt kannattaa osallistua tähän arvontaan, sillä arvon yhden vuosikerran meidän blogin uudehkon osoitteen kunniaksi!

Todella raikkaaksi ja pirteäksi uudistuneessa perinteikkäässä lehdessä on nyt myös uusi Bloggaajien palsta, jossa minä, Jonna, Heli ja Tua kerromme sisustuksen uusista tuulista, omista suosikeistamme ja kunkin kauden jutuista omasta näkökulmastamme. Tervetuloa seuraamaan sitä siis!

Me näemmekin Jonnan kanssa huomenna aamulla varhain lentokentällä, kun lähdemme yhdistyksemme kanssa Berliiniin vähän haistelemaan uusia boheemeja tuulia ja oppimaan jotain uuttakin. Itselleni tälläiset matkat ovat mukava tapa tavata kollegoita ja samalla päästä ulkomaille tuulettumaan.

Arvon tämän arvonnan voittajan viikon päästä torstaina 29.10. illalla. Osallistut kommentoimalla alle jotain kivaa!

 

Kommentit (62)

Vierailija
65/62 | 

Ihana lehti syysiltojen iloksi ja talviaamujen ratoksi sekä kevät hankien seuraksi ja tietenkin kesäpäivien huipennukseksi!

Raija V
69/62 | 

Ihana lehti. Ostan silloin tällöin irtonumeron. Olen innokas sisustuslehtien

lukija. Lisäksi luen paljon sisustusblogeja. Olisipa mukavaa jos lehti tulisi

minulle.

Päiviiiiiii
70/62 | 

Ottaisin kyllä tämän lehden mielelläni iltalukemiseksi yöpöydälle! Laitetaan seiska vaihtoon hetkeksi :)

Lyde
71/62 | 

Hauskaa matkaa! Ostin juuri irtonumeron, ja oli kiva nähdä sinut siellä sivuilla :-)

JohannaL
72/62 | 

Bongasinkin sut lehdestä :) Ostan lehden jokaisen irtonumeron, eli ilman muuta osallistun arvontaan.

Karin // Tunne tilat
73/62 | 

Onneksi yksi pitkäaikaissuosikeistani on taas "noussut". Mukana arvonnassa siis.

mirkku
74/62 | 

Ihana lehti, voi kun voittaisin. Mukavaa Berliinin matkaa, Tuokaahan mukavia tuliaisia!

Pirpu
75/62 | 

Lehti on uudistunut todella onnistuneesti! Mielellään ottaisin kotiin kannettuna ?

Suski
77/62 | 

Ihana olisi käpertyä soffalle tätä lehteä lukemaan! Siinä on ollut aina jotain inspiroivaa. Kiva olisi nähdä miten uudistunut!

Tarja
78/62 | 

Olen tukemut noin viisi vuotta sitten mutta nyt lehti on tainnut uudistua - mukana arvonnassa koska rempottisuunnitelmat ovat vauhdissa

Vierailija
80/62 | 

Tuttu lehti ja ikäväkin sitä on. Rahapussi ei vaan enää anna myöden tilaamiseen joten jäänyt irtonumeroiden ostoon. Piristäisi kummasti kun olisi mitä odotella pimeissä syysilloissa.

Suvi
82/62 | 

Olen joskus tilannut lehteä, nyt olisi hauska nähdä mihin suuntaan lehti on muuttunut ?

Mirella - Savo Living
83/62 | 

Taitaa olla just niin, että juuri Glorian Kodin tilaus on päättynyt vähän aikaa sitten. Muutaman irtonumeron ennättänyt ostanut jo tässä välissä. GK on kyllä niitä parhaimpia sisustuslehtiä Suomessa. En nyt sitten vielä laita uutta tilausta, jos vaikka voittaisin lehden vuosikerran arvontasi kautta. Arvonnat on vaan niin kivoja, niihin on vaan pakko osallistua. =)

jasmis
87/62 | 

Meille tulee vain Aku ankka, laskuja ja mainoksia. Tämä olisi kiva piristys postin joukkoon :)

Liina / Villa Ilona
89/62 | 

Glorian Koti on sisustuslehdistä suosikkini. Olisipa ihanaa voittaa!

Manta65
91/62 | 

Olisipa ihanaa kääriytyä pimeänä syysiltana huopaan ja ottaa tämä lehti luettavaksi.

Maiju
94/62 | 

Ostan Glorian Kodin irtonumeron aina kun vaan raaskin, postilaatikkoon kannettuna se olisi todellista luksusta! :)

Hipsuloinen
97/62 | 

Hei! Glorian koti on minusta aidosti paras suomalainen sisustuslehti. Kuitenkin ostan kaikki lehdet aina irtonumeroina. Lahjatilaus olisi tosi kiva ylläri :) 

Jenna M
102/62 | 

Tässäpä olisi kivaa lukemista syysiltoihin! Ja kiitoksia ihanasta blogistasi, olen saanut paljon ideoita omaan sisustukseeni!

saikkupe
104/62 | 

Hyvä lehti, tulee itsellekin, mutta jos onni potkii, annan tilauksen joululahjaksi siskolleni.

Saara
109/62 | 

Reipas vuosi jo vietetty remontoiden omaa asuntoa, tuskastuttavaa hommaa toisinaan. Blogiasi lueskellen jaksaa tsempata suurienkin harmitusten keskellä! Lehtitilaus voisi tuoda lisää särmää ja uusia ideoita jo turtuneelle remontoijalle!

Roberto Kenneth
119/62 | 

LAINA TARJOUS!!! Olemme ROBERTO KENNETH LOAN yhtiö tarjoaa sekä pitkän että lyhyen aika välin lainan rahoitusta. Tarjoamme turvallisia ja luottamuksellisia lainoja hyvin alhainen korko on 3% vuodessa, henkilökohtaiset lainat, velan vakauttamista laina, Venture Capital, Business Loan, Corporate lainat, kasvatus laina, asunto laina ja lainat jostain syystä! Olemme luotettu vaihto ehto pankkien rahoitusta, ja meidän haku prosessi on yksinkertainen ja suoraan eteenpäin. Meidän laina vaihtelee $5 000,00 ja $25, 000000,00. (25 000 000 dollaria). Lisä tietoja: Olemme nopeasti tulossa yksityinen, huomaamaton, ja palvelu suuntautunut luoton anto valinta yleisiä lainoja. Olemme yritys kääntyä, kun perinteiset luoton anto lähteet epäonnistuvat. Jos olet kiinnostunut älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tietoa alla sähkö postilla: robertokennety@gmail.com

Frank Robinson
124/62 | 

Ehdotettu tarjouksemme asiakkaille uudeksi vuodeksi on positiivinen ja sitoutunut kokonaisuudessaan, joten yhteistyö kanssamme antaa sinulle maksimaalisen varmuuden rahoituksen saamisesta, koska meillä on A + -luokitus rahoituksessa. Frank Loan Services (FLS) on vuosien varrella arvostettu yhdeksi parhaista online-yrityksistä halvemmalla korolla. Jos tarvitset rahoitusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin puhelimitse (+1-713-389-6778) tai sähköpostilla: k.frankloans@gmail.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla