Eilen palaveerasimme koko päivän mittaisen maraton-palaverin liittyen Kontion asuntomessukohteen sisustussuunnitelmiin. Projekti alkoi minun osaltani marraskuussa, katso ensimmäinen postaus täältä. Alustavat suunnitelmat olivat hautuneet kaikilla osapuolilla tässä joulun pyhinä ja nyt oli aika siirtyä aika loikka eteenpäin ja alkaa lukita isoja pintoja ja kiintokalusteita.

Myös itse rakentaminen on lähtenyt Mikkelissä etenemään todella hyvin, siitä sain todisteeksi kuvan raksalta asukkaalta. Meinaan itse mennä käymään Mikkelissä ensi kuun puolen välin kieppeillä. Kohde on metsäisessä maastossa ja ikkunoista pilkottelee Saimaa. 

Talon pintamateriaaleissa nähdään aitoja materiaaleja kuten tammiparkettia, harmaata vuolukiveä ja valkoista marmoria. Lattiasta ei tullut ihan niin vaalea kuin olin toivonut, asukkaat olivat lopullisesti rakastuneet Parlan Tammi Chalet Tundra-parkettiin ja en saanut millään heidän päätään kääntymään, vaikka kuinka yritin :)

Muutoin sen sijaan olemme samoilla linjoilla värityksestä ja materiaaleista: keittiöstä on tulossa helmenharmaa modernisti klassinen peiliovellinen kokonaisuus. Keittiö on Kontion omaa Living-mallistoa ja tuo kyseinen ovimalli on uutuus.

Kylpytiloissa käytetään harmaata vuolukiveä ja mikä ihaninta - yläkerran, jossa sijaitsee vain pariskunnan makuuhuone, kylppärissä käytetään valkoista carrara- marmoria. Siitä tulee ihana!

Alakerran värityksen kanssa vielä tunnustelen, että sopisiko konjakinvärinen nahkasohva tammiparketin ja marokkolaismaton kaveriksi vai tuleeko kokonaisuudesta liian ruskea....

 

Kommentit (7)

Lyde

Hyvältä näyttää suunnitelmat! Ilahduin jotenkin tuosta lattiasta, se on lähes täsmälleen sama mitä meillä oli vanhassa kodissa :-) Vaikka sen jälkeen halusin tänne ihan vaaleat, huomaan kiinnittäväni huomion aina kun on tuota sävyä oleva tammilattia jossain. Kaunis se on <3

Vierailija

Meillä oli sama parketti mietinnässä, päädyimme kuitenkin toiseen lattiaan. Sinulla on niin unelmaduuni. Tuo sohva on omalla toivelistallani. Juuri sopivat mitttasuhteet ja keveys. Saako kysyä mikä sohva tuo on?

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Se on Adean uusi sohva, lanseetaraan Tukholmassa helmikuussa, Suomessa viimeistään syksyllä, asia on vielä vähän auki, voisiko sen saada messuille. 

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016

Tästä Kontiosta tulee kyllä niin upea. Priimaa vaan pukkaa tulemaan sinun käsissäsi. <3 Suunnitelma näyttää todella hyvälle ja laadukkaalle. Harmi kun ilmeisesti kaikkiin taloihin ovat laittamassa Parlan lattiat, Timberwise olisi ollut niin ykkönen.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Mirella <3. Parla on sillä seudulla paikallisena toimijana käsittääkseni ylivoimainen markkinajohtaja, joten peli on aika selvä. Toisaalta viime vuonna Timbeä oli lähes joka talossa, olisko nyt ollut mahdollistakaan..

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram