Tiesittehän, että postaan myös instaan nimellä @piiakalliomaki meidän talon kuulumisia ja muitakin sisustusjuttuja? Kiitos kaikille siellä ruokailutilamme uutta tulokasta eli edellisessä postauksessa näytettyä uutta ruokapöytää ihailleille <3. Tuo rohkea ja ajanhenkinen pikaostos alkaa miellyttää itseäkin, vaikka ihan aluksi sydän jäi halajamaan sitä kokopuista ja klassista Artekin ruokapöytää...

Ruokapöytähuuman laskeuduttua näytän myös toiset Sinnerlig-ostokset kotiin. Ne ovat puuvilla-pellavaiset tyynyt sohvalle. Eivät sinällään mitkään ihmeelliset, mutta meillä ei ole kotona ollut pitkään aikaan mitään yksiväristä ja kuviotonta sohvalla, nautin nyt suuresti tästä rauhallisesta näkymästä. Vaihtelu virkistää.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla