Tiesittehän, että postaan myös instaan nimellä @piiakalliomaki meidän talon kuulumisia ja muitakin sisustusjuttuja? Kiitos kaikille siellä ruokailutilamme uutta tulokasta eli edellisessä postauksessa näytettyä uutta ruokapöytää ihailleille <3. Tuo rohkea ja ajanhenkinen pikaostos alkaa miellyttää itseäkin, vaikka ihan aluksi sydän jäi halajamaan sitä kokopuista ja klassista Artekin ruokapöytää...

Ruokapöytähuuman laskeuduttua näytän myös toiset Sinnerlig-ostokset kotiin. Ne ovat puuvilla-pellavaiset tyynyt sohvalle. Eivät sinällään mitkään ihmeelliset, mutta meillä ei ole kotona ollut pitkään aikaan mitään yksiväristä ja kuviotonta sohvalla, nautin nyt suuresti tästä rauhallisesta näkymästä. Vaihtelu virkistää.

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat