Viime viikolla vietimme koko perheellä pienen lomasen Gran Canarialla vähän valohoidossa! Tämä marraskuu oli hyvä aika matkustaa, lähtiessä olikin jo vähän mieli matalana tästä hämäryydestä / pimeydestä! 

Vähän mielikuvituksettomasti päädyimme samalle saarelle kuin keväällä. Ei vain keksitty, eikä jaksettu kauheasti kyllä miettiäkään muuta meidän budjettiin sopivaa paikkaa, joka olisi järkevän lentomatkan päässä ja sopisi kaikille meidän perheessä. Pojathan haluaa vain uida (ja syödä pitsaa :D), helppoa ja mukavaa pitää olla kaikille. Menimme sentään vähän eri paikkaan yöksi, yövyimme nyt Meloneraksessa.

Viikkoon saa mahtumaan ihan mukavasti ohjelmaakin. Kävimme vuokra-autolla Las Palmaksessa tutustumassa vanhaan kaupunkiin, jossa on mm. kirkko ja Casa Colon, tiettävästi Christoffer Columbuksen majapaikkana aikoinaan toiminut talo matkalla Espanjasta Amerikkoihin. Molemmat tosi komeita, tarjosivat vähän inspiraatiotakin sisustajalle!

Tällä valohoidolla nyt uuteen työviikkoon!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla