Asuntomessut päättyivät suununtaina ja tässä vielä muistoksi loput Pauliina Salosen kuvat sisustamastani Kontion kohteesta. Tein sunnuntai-iltana yövuoron ja laittelin sisustuksen pakettiin, että talolla päästään siivoamaan ja tekemään mahdolliset pienet korjaukset messujen jäljiltä. Sitten asukkaat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa.

Eilen maanantaina teimme Pauliinan kanssa vielä loput kiintokalustekuvaukset Topi-keittiöille Kannustalon kohteessa, niin tässäpä olivat Mikkelin asuntomessut osaltani tältä erää. Kiitos ja kumarrus, että sain tänäkin vuonna olla mukana. 

Ensi vuonna asuntomessut ovat Porissa, sitä seuraavana Kouvolassa, saas katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan niiden suhteen.

Makuuhuoneen vuode Matri, yöpöytä Lundia, käsintehty torkkupeite vuoteella Hann-Mill, matto MA-Design, nojatuoli Fritz Hansen Helsinki.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla