Asuntomessut päättyivät suununtaina ja tässä vielä muistoksi loput Pauliina Salosen kuvat sisustamastani Kontion kohteesta. Tein sunnuntai-iltana yövuoron ja laittelin sisustuksen pakettiin, että talolla päästään siivoamaan ja tekemään mahdolliset pienet korjaukset messujen jäljiltä. Sitten asukkaat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa.

Eilen maanantaina teimme Pauliinan kanssa vielä loput kiintokalustekuvaukset Topi-keittiöille Kannustalon kohteessa, niin tässäpä olivat Mikkelin asuntomessut osaltani tältä erää. Kiitos ja kumarrus, että sain tänäkin vuonna olla mukana. 

Ensi vuonna asuntomessut ovat Porissa, sitä seuraavana Kouvolassa, saas katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan niiden suhteen.

Makuuhuoneen vuode Matri, yöpöytä Lundia, käsintehty torkkupeite vuoteella Hann-Mill, matto MA-Design, nojatuoli Fritz Hansen Helsinki.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat