Nyt päästään näyttämään jo vähän saunaprojektinkin vaiheita, täällä pikkuhiljaa hommat etenee. Saunan panelointi valmis! Sama panelointi jatkuu myös viereisen suihkuttelutilan katossa.

Ihastuin joskus aikaa sitten Helon Deco Taika-paneeleihin, taisin nähdä ne ensimmäistä kertaa mustana olikohan jossain asuntomessukohteessa. Leveä, yksinkertainen ja asennusvalmis puupaneeli vaikutti uudennäköiselle ratkaisulle saunaan, jonka puupintaiset seinät tehdään perinteisesti jostain kapeasta ja ehkä jopa vähän muotoillusta puupaneelista. Minusta on myös kiva päästä kokeilemaan uusia sisustusmateriaaleja, mitä markkinoilta nyt löytyy. Tämä paneeli on siis kosteisiin tiloihin tarkoitettu vaneripaneeli, josta löytyy ehkä parhaiten lisätietoa ihan rautakaupan nettisivuilta.

Aikamme mekin pähkäiltiin saunan väritystä, mies olisi ehkä alunperin halunnut mustan saunan. Kun päädyimme mustaan keittiöön, alkoi minusta tulla liikaa mustaa, päädyimme vaaleaan saunaan. Ihan loppumetreillä tajusimme, että nämä paneelit voi tilata myös puuvalmiina, joten sellaiset sitten tilattiinkin. Saunan panelointi jatkaa meillä näin talon luonnonvärisen puista linjaa ja sopii kivasti yhteen kylpyhuoneen betonipinnan kanssa. Jotain niin tuttua, turvallista ja kotoisaa on tälläisessa puisessa saunassa, ihan kuin mökillä oltaisiin.

Paneelit käsiteltiin värittömällä Tikkurilan Supi Saunavahalla.

Nyt sitten vain odotellaan sähkömiestä ja lauteita!

Kommentit (11)

13/11 | 

Tosi nättiä on tuo paneli, itsekin sen mustana näin jossain aikaisemmin, ja olisin toivonut meillekin. Tämä rakennustapa tosin karsi tuon valitettavasti pois, mutta sain sentään mustat panelit kun itse maalasin :-D Toivottavasti pääsette pian saunomaan :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla