Nyt on pakko tunnustaa, että tänä vuonna vietämme maltillisen joulun. Kuusi jää hankkimatta, koristeina meillä on kynttilät ja joulutähdet ikkunoissa. 

Joulukuun alkupuolen hiljaisuus kiihtyi kahden viikon työsumaksi, jonka järjestämiseen ja purkamiseen menee tänä viimeinen viikko ennen aattoa. Kukapa muukaan se joulua rakentaisi kuin perheen "emäntä" eli minä. 

Meidän pojat on sen verran isoja jo, että mies henkkii heille muutamat toivotut poikien jutut (liittyy pelaamiseen ja urheiluvaatteisiin, kumpikaan ei ole aluettani). 

Meidän kuopus on syntynyt 22.12., tänä vuonna vietämme hänen 9 v-synttäreitään oikeana päivänä eli lauantaina on lastenjuhlat. Sinne ajattelin leipasta ainakin mokkapalat.

Sunnuntaina lähdemme käymään aatoksi sukuloimassa.

Joulun jälkeistä aikaa katsotaan, kun sen aika on!

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla