Pitkästä aikaa koko perhe koossa omassa kodissa koko viikonlopun. Sitä jotenkin aina kuvittelee, että viikonlopussa ehtii tehdä hirveästi asioita ja nyt ollaan jo sunnuntai-illassa. Vain muutama järjevä juttu ollaan tehty tänä viikonloppuna.

Ostettiin sadetin, kun pihan uudesta nurmikosta ei ihan ota selvää, alkaako se kasvamaan ilman kastelua. Vihreää nousee jo, mutta laikkuja on. Pihalla on puuhasteltu muutenkin, siirsin Stalan halkotelineesta loput halot pois jemmaan ja koko telineen pois terassilta talon seinustalle.

Terassille meinaan seuraavaksi alkaa puuhaamaan ruukkupuutarhaa.

Sitten ollaan ihan grillattu, saunottu, pelattu autopeliä ja luettu viikkojen mittaan kerääntyneitä esitteitä, lehtiä ja kirjoja. Viimeisimmäksi olen käynyt mielenkiintoisessa ilmakasvi-kirjan julkkarissa, ennenkuin tässä nyt ehdin itsekin perehtyä aiheeseen, niin täältä löytyy kirjan sivut.

Olen keräillyt kippoja ja kappoja lähteväksi Mikkeliin asuntomessukohteen kuvauksiin...

Ehkä tämä oli juuri se puolijoutilas viikonloppu, jota tähän väliin tarvittiinkin. Hyvillä mielin uuteen viikkoon!

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat