Pitkästä aikaa koko perhe koossa omassa kodissa koko viikonlopun. Sitä jotenkin aina kuvittelee, että viikonlopussa ehtii tehdä hirveästi asioita ja nyt ollaan jo sunnuntai-illassa. Vain muutama järjevä juttu ollaan tehty tänä viikonloppuna.

Ostettiin sadetin, kun pihan uudesta nurmikosta ei ihan ota selvää, alkaako se kasvamaan ilman kastelua. Vihreää nousee jo, mutta laikkuja on. Pihalla on puuhasteltu muutenkin, siirsin Stalan halkotelineesta loput halot pois jemmaan ja koko telineen pois terassilta talon seinustalle.

Terassille meinaan seuraavaksi alkaa puuhaamaan ruukkupuutarhaa.

Sitten ollaan ihan grillattu, saunottu, pelattu autopeliä ja luettu viikkojen mittaan kerääntyneitä esitteitä, lehtiä ja kirjoja. Viimeisimmäksi olen käynyt mielenkiintoisessa ilmakasvi-kirjan julkkarissa, ennenkuin tässä nyt ehdin itsekin perehtyä aiheeseen, niin täältä löytyy kirjan sivut.

Olen keräillyt kippoja ja kappoja lähteväksi Mikkeliin asuntomessukohteen kuvauksiin...

Ehkä tämä oli juuri se puolijoutilas viikonloppu, jota tähän väliin tarvittiinkin. Hyvillä mielin uuteen viikkoon!

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla