Näinä päivinä ajatukset on enemmän ja vähemmän olleet kiinni asuntomessukohteessani Mikkelissä. Huomenna kalustetaan Kontion talo ja perjantaina kuvataan. Tässä samalla hymyilyttää myös, että tänäkin vuonna turvauduin kotimaiseen Adeaan messukalustuksessa, vaikka muitakin hyviä vaihtoehtoja olisi ollut. Nämä kuvat Vantaan messukohteesta parin vuoden takaa, silloin mukana oli juuri lanseerattu Bon-sohva.

 

 

Tampereen asuntomessuilla v. 2012 mukana oli Moritz-sohva. Oli muuten edelleen todella trendikästä Natalie Lahdenmäen keramiikkaakin mukana silloin :)

 

 

Itselleni todella mieluisat messut olivat v. 2010 Kuopiossa, koska tein tämän suunnittelukeikan äitiyslomalla ja mukana reissuilla vanhassa kotikaupungissani oli aina puolivuotias kuopukseni. Hän on edelleenkin todella sosiaalinen tapaus, on tottunut kulkemaan eri paikoissa äidin kanssa ja tavannut paljon ihmisiä ketään vierastamatta. Tässä kohteessa oli Band, jonka suosio taisi juuri tuolloin räjähtää aivan taivaisiin, taitaa olla Adean myydyin sohva edelleenkin.

Kiitos siis Adealle, kun tänäkin vuonna olette mukana kalustamassa kohdettani. Mikä tai mitkä sohvat siellä nähdään, selviää myöhemmin.

Näistä kuvista huomaa myös rakkauteni graafisesti kuvioituihin tyynyihin ;) Tänä vuonna aion tehdä poikkeuksen tässä kohtaa, saavat marokkolaiset matot tuoda kuviopintaa sisustukseen ja tyynyt saavat pysytellä yksivärisinä.

 

Kommentit (5)

Vierailija
6/5 | 

Vau! Kyllä on ammattilaisen jälkeä selkeästi. mielenkiinnolla odotan tuota sinun sisustamaa messutaloa, voi olla että täytyy ihan paikan päälle lähteä katsomaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla