Tänä vuonna juhannus yllätti meidän perheen kyllä ihan täysin, saapui liian aikaisin ja ei oikein ehditty eikä jaksettu tehdä juhannussuunnitelmia ajoissa. Itselläni kun yrittäjänä on pyhät ja arjet vähän muutenkin sekaisin ja alkukesä on ollut kohtuullisen täyteläinen töiden ja projektien puolesta, ehkä väsymys vähän sumensi ajatuksia lisää, en ihan tajunnut koko juhannusta. Vietämme siis ensimmäisen Keskikesän juhlan koskaan Helsingissä. 

Alkuviikosta esikoinen lähti myös yllätysreissulle rohkeasti kummivanhempiensa luokse pohjoiseen, niin mihinpä tässä loppuperhe sitten lähtisikään ilman häntä. Kotona pysytään.

Itselläni kun on vähän suorittaminen jäänyt päälle, niin olin ajatellut, että pääsemme viikonloppuna kaivamaan lisää maata pihalla ja aloittelemaan jo pihahommia, mutta mies puhuu Seurasaaren juhannuksesta ja jostain pienestä huviristelystä Helsingin edustalla. Katsotaan nyt sitten, mitä saamme aikaiseksi, ilmoistahan se myös vähän riippuu.

Joka tapauksessa meidän jussiin kuuluu ainakin saunominen, grillaus, muutama lasillinen kylmää valkkaria omalla uudella sohvalla ja nukkuminen puhtaissa pellavalakanoissa.

Hyvää Juhannusta kaikille!

 

*Pellavat, saatu Lapuan Kankureilta.

*Merakin nestesaippuat ja puulusikat, saatu Living 24/7.

 

Kommentit (4)

Lyde

Ihanaa juhannusta teille! Mekin vietetään juhannus kotona, ja aikamoinen työlista itsellänikin on ollut mielessä, että "nyt tehdään kun kerrankin on aikaa". Saas nähdä, mutta toisaalta itseni tuntien enemmän minä rentoudun siinä kun saan tekemättömiä tehdyksi, kuin pelkästään pötköttelemällä :-D Valkkaria on jääkaapissa vielä tupareiden jäljiltä riittämiin, ja vanha sohva kelvatkoon paremman puutteessa :-D

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Näin noin puolivälissä juhannusta raportoin, että ollaan saatu aikaiseksi vähän molempia: pihankaivuuta ja jatkosuunnittelua sekä autoilua kesä-Helsingissä laina-autuolla. Ihan tyytyväinen :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat