Blogissa on jäänyt kokonaan näyttämättä meidän pienemmän poikasen eli kohta 6-vuotiaan oma huone. Tästä näet esikoisen, 11-vuotiaan pojan huoneen.

Lastenhuoneet on meillä "sisustettu" vanhoilla kalusteilla, eli rehellisesti sanottuna kalusteet on vain kannettu paikoilleen ja tavarat on suurin piirtein niillä sijoillaan, kuin ne muutossa jäivät. Pojat olivat ennen samassa huoneessa, katso kuvia sieltä meidän vanhasta blogista

Näihin huoneisiin on siis tarkoitus jatkossa keskittyä vähän paremmin.

Molemmilla pojilla on vanhat Muuramen Jolla-sängyt, ja nyt kun pojat kasvavat, alkavat puulaitaiset sängyt käydä vähän pieniksi. Runkopatjasängyt olisi haaveissa, ehkä vanhemmalle jopa vähän normaalia leveämpi, joku 100 senttinen.

Pienemmällä pojalla on esikoiselle aikoinaan hankittu eli todella jo aikaa nähnyt pöytäkokonaisuus ikkunan alla. Tämä on toteutettu Ikean laatikostoilla ja tasolla sekä Ikean pikkutuoleilla.

Mustavalkoisen raitamaton olen itse kutonut kangaspuilla monta vuotta sitten!

Uutena tähän huoneeseen on hankittu Ikean Malm-lipastot vaatesäilytystä varten. Tuon sänkyseinällä olevan ikkunan takia vain matala tasomainen säilytyskaluste oli mahdollinen. Olen ihan tyytyväinen, että hoksasin ottaa lipastot harmaina, valkoisena huoneessa olisi aika kalsea tunnelma. Lipastojen päälle saa sitten tavaraa esille.

Tässä huoneessa on toisessa päädyssä iso vaatehuone, jossa säilytetään suurin osa legoista ja muista leluista isoissa laatikoissa, eivät sitten pyöri irrallisina lattialla pienessä huoneessa.

Tähän huoneeseen on tarkoitus hankkia jokin avohyllykkö, johon saisi sitten kirjat, palapeilit tms. hyvin järjestyksessä pysyvät jutut säilytykseen.

Kuvia katsoessa sängyn taustaseinä näyttää tosi paljaalta, mutta mies ei toistaiseksi suostu kiinnittämään mitään (kuten julisteita) näihin höttöisiin kipsilevyseiniin. Ehkä joku kaunis päivä hankin maalia ja maalaan tuon seinän jollain värillä - vaikka tummanharmaalla... Miltäs se kuulostaisi?

Ensi syksynä tämän huoneen asukas aloittaa koulun, joten silloin viimeistään huone on päivitettävä ison pojan huoneeksi ;)

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat