Bloggaaminen vähän kärsinyt kiireessä - sivusto oli jo turhautuneena odotteluun heittänyt minut ulos enkä meinannut millään päästä kirjautumaan takaisin sisälle. Onnistuihan se lopulta ;)

Habitare, kaikki kolme osastoa, joilla olin mukana, on nyt paketissa. Ajantasaista tietoa tämän suunnittelijan liikkeistä saa ehkä parhaiten seuraamalla instassa @piiakalliomaki, sinne on nopein päivittää työkuulumiset.

Eilen vielä purimme osastoja messuilla, etsimme sadoille tavaroille kotia ja järjestimme kuljetuksia. 

KOTI, Suomalaisen työn liiton hanke, jossa olin suunnittelijana - siitä laitan blogiin vielä kuvat, kunhan saan ne luottokuvaaja Pauliinalta.

Tänä aamuna sain herätä 11 tunnin yöunien jälkeen omassa sängyssä eikä ollut kiire mihinkään. Meillä on muuten uusi sänky ja muutama uusi juttu kotiin muutenkin, kuvaamme ne blogiin, heti kunhan pulssi vähän tasaantuu. Kotona on vielä monta kassia tulevaa ja lähtevää tavaraa, menee aikansa niiden järjestelyyn.

Oma koti - se on kyllä paras paikka maailmassa. Ei ehkä se trendikkäin, kaunein, komein, kallein tai mielikuvituksellisin. Oman maun mukainen aamukahvi, omat tutut ruisleivät aamupalaksi omilla vakkaripäällisillä. Lasten saattelu kouluun ja paluu rauhalliseen kotitoimistoon. Pesukoneiden päälle pyöräyttämiset, paikkojen siistimiset, toiset kahvit ja työviestin läpikäyminen ja vastaaminen rauhassa. Kiire on ihana asia, koska silloin saa paljon aikaan. Mutta oma koti ja sen rauha- siitä on tämän suunnittelijan perustyöpäivä tehty ja sen voimalla jaksan.

 

Kommentit (1)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat