Bloggaaminen vähän kärsinyt kiireessä - sivusto oli jo turhautuneena odotteluun heittänyt minut ulos enkä meinannut millään päästä kirjautumaan takaisin sisälle. Onnistuihan se lopulta ;)

Habitare, kaikki kolme osastoa, joilla olin mukana, on nyt paketissa. Ajantasaista tietoa tämän suunnittelijan liikkeistä saa ehkä parhaiten seuraamalla instassa @piiakalliomaki, sinne on nopein päivittää työkuulumiset.

Eilen vielä purimme osastoja messuilla, etsimme sadoille tavaroille kotia ja järjestimme kuljetuksia. 

KOTI, Suomalaisen työn liiton hanke, jossa olin suunnittelijana - siitä laitan blogiin vielä kuvat, kunhan saan ne luottokuvaaja Pauliinalta.

Tänä aamuna sain herätä 11 tunnin yöunien jälkeen omassa sängyssä eikä ollut kiire mihinkään. Meillä on muuten uusi sänky ja muutama uusi juttu kotiin muutenkin, kuvaamme ne blogiin, heti kunhan pulssi vähän tasaantuu. Kotona on vielä monta kassia tulevaa ja lähtevää tavaraa, menee aikansa niiden järjestelyyn.

Oma koti - se on kyllä paras paikka maailmassa. Ei ehkä se trendikkäin, kaunein, komein, kallein tai mielikuvituksellisin. Oman maun mukainen aamukahvi, omat tutut ruisleivät aamupalaksi omilla vakkaripäällisillä. Lasten saattelu kouluun ja paluu rauhalliseen kotitoimistoon. Pesukoneiden päälle pyöräyttämiset, paikkojen siistimiset, toiset kahvit ja työviestin läpikäyminen ja vastaaminen rauhassa. Kiire on ihana asia, koska silloin saa paljon aikaan. Mutta oma koti ja sen rauha- siitä on tämän suunnittelijan perustyöpäivä tehty ja sen voimalla jaksan.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla