(Kuvat Kontion ja kalustekuvat Hakola Huonekalu, Lundia, MAdesign ja Timberwise).

Täällä ollaan taas ihan täpinöissään uudesta työjutusta. Suunnittelen ensi kesän asuntomessuille Kontion kohdetta, jonka rakennuttavat uudispariskunta Tiina ja Marko ensimmäiseksi yhteiseksi omaksi kodikseen. Tiina pitää omaa blogia asuntomessujen sivuilla täällä. He ovat saaneet kivan tontin ihan viimeisten joukossa, joten nyt alkaa olla kiire rakentaa. Kohteethan pitää olla messuluetteloa varten kuvausvalmiina jo puolen vuoden päästä toukokuun alussa!

Aloitamme kiintokalusteista ja pintamateriaaleista ja jatkamme sitten kalusteisiin ja pikkutavaroihin. Ohessa omat fiilikseni siitä, mitä modernin hirsitalon sisustus voisi olla. Värimaailma liikkuu vaaleassa ja harmaassa, puun sävyjen pehmentämänä. Mäntyhirsiseinät käsitellään vaaleiksi ja yhdessä asukkaiden kanssa haaveilemme vaaleasta parkettilattiasta. Saas nähdä mihin päädymme :) Laitan tänne blogiin tunnelmia parhaani mukaan.

Sisustin Kontion kohteen myös toissavuonna Vantaan messuille, katso sisustus täältä.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat