Arvatkaapas miltä tuntuu asua uudessa talossa, missä kukaan ei ole ennen muuttoa laittanut meille valmiiksi yhtään valaisinta paikoilleen? Tai no joo, upotetut valaisimet joihinkin huoneisiin toki asennettiin, mutta niiden valo ei yksin riitä ja pelkästään niiden valossa on kyllä aika kalseatakin olla.

Täällä siis hipsimme pimeässä talossa, jos ei nyt pistetä valaisinten asennukseen vauhtia.

Valaisimia hankin mielelläni ja yritän ostaa kerralla kunnolliset, pitkäaikaiset hankinnat. Artekin valaisimet on tuttu ja turvallinen valinta siinä tapauksessa, eli ns. klassinen valinta ;) Helsinki Design Weekin yhdestä parhaasta tapahtumasta Design Marketista lähti alennettuna mukaan Artekin Mehiläispesä. Alunperin himoitsin tätä meille olohuoneeseen ja messinkisillä renkailla, mutta kun tämä siellä myyjäisissä killui alelappu kyljessään, saatoin joustaa niistä messinkirenkaista.

Koska olohuoneessa on nyt Kultakello, valaisin haki meillä jonkun aikaa paikkaansa, mutta lopulta päätin laittaa sen makuuhuoneeseen. Selitin sen itselleni sillä, että liukuovikaapistoissa oleva hopeansävyinen vedin löytää parin näistä samaa metalliväriä olevista renkaista. Sinne se passaa ihan hyvin!

Kuten kuvista huomaatte, myös makuuhuoneen sisustus on vähän kesken, siellä on aika paljasta vielä. Valkoiset pellavaverhot olisi jo olemassa, kunhan vain saaataisiin verhokisko ostettua, se on vain jäänyt tässä miljoonien kiireisimpien hoidettavien asioiden keskellä. Jokin peili puukaapin päällä olisi kiva...

Mutta taas on yksi lamppu paikoillaan, jee! Pikkuhiljaa asiat etenevät. Suuntaan tosiaan viikonloppuna Tampereelle. Hyvää viikonloppua kaikille, se on moro!

 

Kommentit (2)

Sanna/ Sisustus COCO

Just hyvä teidän makkariin ja sopii täydellisesti hopeansävyiseen vetimeen :)

Mukavaa tapaamista ja haleja.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015

Kiitos Sanna, eikös vaan ;) Nyt ollaan palattu tapaamisesta kotiin, huh huijakkaa kun olikin kiva reissu. Nähdään pian jossain muussa kohtaa me sitten!

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat