Olin kaksi viikkoa sitten lauantaina töissä Asun-lehden ja Kitzenin yhteisessä keittiötapahtumassa, joka oli samalla lehden ensimmäinen lukija-ilta. Katoimme keittiöliikkeen upeaan liiketilaan Asunin Ulla Koskisen ja Iittalan Anna Vartiaisen kanssa kolme erityyppistä kattausta, yhteistyökumppaneinamme Iittala, Marimekko ja Finnish Design Shop.

Laitan teille kuvat blogiin nähtäväksi, jos olisivat vaikka kattausinspiraatioksi itsenäisyyspäivälle! 

Ulla kattoi pitkän pöydän komeasti pääosin Marimekon ensi kevään uutuustuoteilla ja runsailla ja mielenkiintoisilla omilla astia-aarteillaan, hän on kerännyt sinivalkoisia astioita kuten kulhoja jo monta vuotta.

Anna kattoi modernin pöydän ja klassisen upean kattauksen Iittalan tuotteilla, hän toi kotoaan mukaan kattaukseen omat kynttilänjalat ja vanhat valkoiset kirjotut servetit.

Itse olin varautunut pöytäliinojen kanssa matkaan, mutta sainkin yllättäen pyöreät pöydät :) Laitoin liinat kuitenkin rennosti pöydille ja jatkoin nuorekasta ja rentoa linjaa Iittalan ja Marimekon eriparisilla astioilla, joita höystin Edbladin puualustoilla ja -lusikoilla sekä pienillä kulhoilla, joihin ajattelin sormisuolaa tai öljyä ruokailun ajaksi.

Maljakoissa käytimme luonnonantimia eli havunoksia ja varpuja. 

Kuvat sai napattua Pauliina Salonen juuri ennen kuin vieraat saapuivat kuulemaan keittiöuutuuksia ja syömään Matin laittamaa ruokaa.

Kuvien myötä Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Itse olen päivän malliston ja kirjan kanssa Ornamon Design Joulumyyjäissä ja menen sieltä suoraan ystäväperheen luokse katsomaan Linnan juhlia ja kippistelemään hetkeksi, perhe menee jo edeltä...

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla