Olin kaksi viikkoa sitten lauantaina töissä Asun-lehden ja Kitzenin yhteisessä keittiötapahtumassa, joka oli samalla lehden ensimmäinen lukija-ilta. Katoimme keittiöliikkeen upeaan liiketilaan Asunin Ulla Koskisen ja Iittalan Anna Vartiaisen kanssa kolme erityyppistä kattausta, yhteistyökumppaneinamme Iittala, Marimekko ja Finnish Design Shop.

Laitan teille kuvat blogiin nähtäväksi, jos olisivat vaikka kattausinspiraatioksi itsenäisyyspäivälle! 

Ulla kattoi pitkän pöydän komeasti pääosin Marimekon ensi kevään uutuustuoteilla ja runsailla ja mielenkiintoisilla omilla astia-aarteillaan, hän on kerännyt sinivalkoisia astioita kuten kulhoja jo monta vuotta.

Anna kattoi modernin pöydän ja klassisen upean kattauksen Iittalan tuotteilla, hän toi kotoaan mukaan kattaukseen omat kynttilänjalat ja vanhat valkoiset kirjotut servetit.

Itse olin varautunut pöytäliinojen kanssa matkaan, mutta sainkin yllättäen pyöreät pöydät :) Laitoin liinat kuitenkin rennosti pöydille ja jatkoin nuorekasta ja rentoa linjaa Iittalan ja Marimekon eriparisilla astioilla, joita höystin Edbladin puualustoilla ja -lusikoilla sekä pienillä kulhoilla, joihin ajattelin sormisuolaa tai öljyä ruokailun ajaksi.

Maljakoissa käytimme luonnonantimia eli havunoksia ja varpuja. 

Kuvat sai napattua Pauliina Salonen juuri ennen kuin vieraat saapuivat kuulemaan keittiöuutuuksia ja syömään Matin laittamaa ruokaa.

Kuvien myötä Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille! Itse olen päivän malliston ja kirjan kanssa Ornamon Design Joulumyyjäissä ja menen sieltä suoraan ystäväperheen luokse katsomaan Linnan juhlia ja kippistelemään hetkeksi, perhe menee jo edeltä...

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat