”Nykyelämä on usein nopeatempoista ja hälyisää. Siksi ihmiset tarvitsevat kotiinsa rauhallisia kalusteita, jotka eivät vanhene hetkessä. Niitä yhdistelemällä kotiin rakentuu luonteva ja lämmin tunnelma.”
Tapio Anttila.

Tänään lanseerattiin Tapio Anttila Collectionin uusi ilme, jonka tiimissä olen saanut olla mukana kuvaaja työparini Pauliina Salosen kanssa. Uusi ilme on seesteinen, levollinen ja suomalaiseen kotiin sopiva, ovathan tuotteetkin kotimaassa tehtyjä laadukkaita tuotteita.

"Me Tapio Anttila Collectionissa uskomme, että tasapainoinen kodinsisustus syntyy puhtaista linjoista, aidoista materiaaleista ja tarkoituksenmukaisista kalusteista. Hyvät kalusteet eivät huuda huomiota vaan täydentävät toinen toisiaan. Haluamme tuoda tätä ajatusta esiin uudella kuvasarjallamme."

Kiitos kuvauslainosta:

Matot CatalinaWoodnotes ja MAdesign.

Siniset torkkupeitteet ja tyynyt Kelpman

Keramiikka Erin Turkoglu, Raaka Rå ja Studio Smoo.

Oli ilo olla mukana tässä tiimissä, on mulla unelmatyö <3 !

 

 

Kommentit (4)

Lyde

Tosi hyvä tunnelma näissä, ja kauniita kuvia! Harmillisesti jouduin jättämään pressin väliin, mutta meillä oli juuri edellisenä päivänä ollut tapaaminen firman edustajan kanssa, niin sain kuitenkin jo vähän uutta infoa :-)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat