Kaksi ensimmäistä kuvaa Teemu Järvi Illustrationsin osastolta

Tässä muutama vinkki käynnissä oleville Habitare-messuille! Täytyy tunnustaa, että ensimmäinen päiväni messuilla meni pääasiassa tuttujen kanssa jutellessa ja toinen päiväni jäi puolikkaaksi, kun jatkoimme kollegan kanssa avoimiin showroomeihin kaupungille. Nyt on niin paljon käynnissä joka puolella yhtäaikaa!

Nämä kuvat taitavat olla napattu viimeisen rakennuspäivän iltana omalla Iphonella, kun kiersin messut pikaisesti läpi. Yhdessä kuvassa näyttää olevan vielä pakkausmuovitkin lattialla :D 

Tulin kertomaan teille, että tänä vuonna messuilla on näkyvissä väriä! Ei räikeitä värejä vaan murrettuja ja taitettuja, kauniita. Sen sijaan kaikki omat kuvani ovat hyvin maanläheisistä osastoista, siinä värimaailmassa viihdyn itse kuitenkin parhaiten. Ahead-hallin osastot on kauniita laitettu, stailauksessa on nähty vaivaa. 

 

Lapuan Kankurit

Ihanan Lapuan Kankureiden osaston oli tänä vuonna suunnitellut Anna Pirkola ja Kirsikka Simberg / Studio Plenty. Osasto oli runollinen ja taiteellinen kokonaisuus, todella inspiroiva.

 

Huone Ett Rum

Sitten on pakko vinkata, että vihertoimittaja-kollegani Johanna Vireaho on Habitaressa Decor-hallissa oman Huone Ett Rum-kauppansa kanssa. Olen aivan lumoutunut Johannan ja kumppaninsa tavasta käsitellä kasveja. He ensinnäkin valitsevat myytävät kasvit hyvällä visuaalisella silmällä ja laittavat ne myös kauniisiin istutuksiin ja ruukkuihin. Kaupassa on kaikenlaista kivaa vihersisustamiseen liittyvää pikkutavaraa.

 

 

Ikisuosikkini Woodnotes esitteli messuilla uudet nukkamatot. Nämä ovat Ritva Puotilan suunnittelemia mattoja, jotka on tehty Intiassa. Tykkäsin kovasti! 

 

 

Toinen ikisuosikki Lundia lanseeraa messuilla kolme valmista mustaa kaapistoa, näin asiakkaan ei tarvitse vaivata päätään modulien miettimisen kanssa. Jos muuten tarvitset apua kaapistojen suunnittelussa, voit ottaa yhteyttä, sisustussuunnittelija auttaa :) . Kauniin osaston on suunnitellut Päivi Häikiö / Agency Leroy.

 

 

Muoto2 hurmasi kauniilla kaapistoillaan ja osaston kauniilla värityksellä. Sisustustoimittajat ry antoi tälle osastolle Kunniamaininnan näillä perusteluilla: Selkeä ja johdonmukainen kokonaisuus on tehty tuotteiden ehdoilla ja yksinkertaisin, hienovaraisin keinoin.

 

 

Parhaan Osaston palkinnon yhdistyksemme raati antoi Hakolalle. Tässä perustelut: Inspiroiva ja näyttävä kokonaisuus, joka imaisee omaan maailmaansa. Osasto on huipputrendikäs, mutta samaan aikaan johdonmukaisesti linjassa yrityksen brändin ja tuotteiden kanssa.

 

Kommentit (2)

Tintti
3/2 | 

Kauniita kuvia ja kiinnostava juttu! Osaatko sanoa mitä on tuo Lapuan Kankureiden seinäpaneeli/rimoitus? Tuollainen olisi täydellinen meille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla