Kirjoitukset avainsanalla Lastenhuone

 

Suomalainen Bo & Co. on lanseerannut täysin uudenlaisen julistepalvelun, jossa käyttäjä voi tehdä itselleen tyylikkään ja uniikin design-julisteen. Julisteissa on alkuvaiheessa valittavana kaksi erilaista tyyliä ja useita valmiiksi mietittyjä väriyhdistelmiä, jotka sopivat erinomaisesti skandinaaviseen sisustukseen.

Tässä palvelun omasta tiedotteesta: 

"Palvelun ideana on yhdistää skandinaavinen design ja henkilökohtainen viesti uniikiksi julisteeksi. Bo & Co. -julisteiden avulla kuka tahansa voi tehdä itselleen laadukkaan ja sisustukseensa sopivan yksilöllisen julisteen. Julisteet painetaan Suomessa korkealaatuiselle paperille ja pakataan kuljetusta varten tukeviin suojaputkiin. Julisteiden hinta sisältää toimituskulun kaikkialle maailmaan. Juliste on myös erinomainen lahjaidea vaikka ristiäisiin, syntymäpäiville tai vuosipäivänä."

Kuulin tästä projektista jo hyvin varhaisessa vaiheessa, kun tuttavani on ollut tätä alusta asti suunnittelemassa, nyt julistepalvelu on Bo LKV:n tytäryhtiö ja kauppa on auki!

Intouduin tilaamaan meidän esikoiselle oman julisteen, O is for Oliver. Nyt tämä ala-asteen päättänyt kesälomalaisemme järjestelee omaa huonettaan ja toivottavasti saamme tämän julisteen seinälle loman aikana!

Sitten täytyy vielä tilata ekaluokkansa päättäneelle kuopukselle oma juliste, ettei tule riitaa :)

 

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogissa on jäänyt kokonaan näyttämättä meidän pienemmän poikasen eli kohta 6-vuotiaan oma huone. Tästä näet esikoisen, 11-vuotiaan pojan huoneen.

Lastenhuoneet on meillä "sisustettu" vanhoilla kalusteilla, eli rehellisesti sanottuna kalusteet on vain kannettu paikoilleen ja tavarat on suurin piirtein niillä sijoillaan, kuin ne muutossa jäivät. Pojat olivat ennen samassa huoneessa, katso kuvia sieltä meidän vanhasta blogista

Näihin huoneisiin on siis tarkoitus jatkossa keskittyä vähän paremmin.

Molemmilla pojilla on vanhat Muuramen Jolla-sängyt, ja nyt kun pojat kasvavat, alkavat puulaitaiset sängyt käydä vähän pieniksi. Runkopatjasängyt olisi haaveissa, ehkä vanhemmalle jopa vähän normaalia leveämpi, joku 100 senttinen.

Pienemmällä pojalla on esikoiselle aikoinaan hankittu eli todella jo aikaa nähnyt pöytäkokonaisuus ikkunan alla. Tämä on toteutettu Ikean laatikostoilla ja tasolla sekä Ikean pikkutuoleilla.

Mustavalkoisen raitamaton olen itse kutonut kangaspuilla monta vuotta sitten!

Uutena tähän huoneeseen on hankittu Ikean Malm-lipastot vaatesäilytystä varten. Tuon sänkyseinällä olevan ikkunan takia vain matala tasomainen säilytyskaluste oli mahdollinen. Olen ihan tyytyväinen, että hoksasin ottaa lipastot harmaina, valkoisena huoneessa olisi aika kalsea tunnelma. Lipastojen päälle saa sitten tavaraa esille.

Tässä huoneessa on toisessa päädyssä iso vaatehuone, jossa säilytetään suurin osa legoista ja muista leluista isoissa laatikoissa, eivät sitten pyöri irrallisina lattialla pienessä huoneessa.

Tähän huoneeseen on tarkoitus hankkia jokin avohyllykkö, johon saisi sitten kirjat, palapeilit tms. hyvin järjestyksessä pysyvät jutut säilytykseen.

Kuvia katsoessa sängyn taustaseinä näyttää tosi paljaalta, mutta mies ei toistaiseksi suostu kiinnittämään mitään (kuten julisteita) näihin höttöisiin kipsilevyseiniin. Ehkä joku kaunis päivä hankin maalia ja maalaan tuon seinän jollain värillä - vaikka tummanharmaalla... Miltäs se kuulostaisi?

Ensi syksynä tämän huoneen asukas aloittaa koulun, joten silloin viimeistään huone on päivitettävä ison pojan huoneeksi ;)

 

Kommentit (0)

 Koululaisen huone näyttää nyt tältä. Saatiin pöytä takaisin äidin kesäkaupasta ja pääsi asukas taas laittelemaan pikkuaarteensa takaisin pöydälle. Varsinainen koulupöytähän on meillä väliaikaisena ruokapöytänä ja tämä väliaikainen koulupöytä taas on koostettu kaveriltani ostetuista vanhoista Wulffin pukkijaloista (ostin kerran ne varmuuden vuoksi, en ihan ajatellut niitä mihinkään käyttöön heti) ja Ikean kannesta. 
 
Kohta 11-vuotias esikoinen on sisustanut huoneensa itse sillä periaatteella, että on nappaillut muutossa ja laatikoiden purussa esiin tulleita tavaroita itselleen omaan uuteen huoneeseensa :) Leluja ei niinkään enää ole, legoja toki senkin edestä. Hän on aika tarkka ja järjestelmällinen, joten tykkää järjestellä tavaroita kaikessa rauhassa.
 
Huone on nyt jotenkin saanut muotonsa, mutta kaikki ripustettava kuten julisteet kehyksissä ja ehkä jokin pieni hyllykkö saavat vielä odottaa.
 
Meidän perheen äiti lähtee nyt pariksi viikoksi poikien kanssa pois talosta pyörimästä ja mies jää keskittymään keskeneräisiin raksajuttuihin. Ainakin saunaa on tarkoitus aloitella. Parin viikon verran voi siis blogissa olla aika hiljaista, mutta jospa sen jälkeen olisi taas kerrottavaa!
 
Käykäähän sillä aikaa vaikka asuntomessuilla tai jos ette pääse, mun sisustamasta Kontion kohteesta voi katsoa kuvia näistä blogeista: Vihreä talo, Pinjacolada ja Hunajaista. Suurkiitos näistä jutuista ihanille naisille! Kohde on saanut muutenkin hienosti julkisuutta, se tuntuu ihan uskomattomalle ja vähän häkellyttävällekin <3

 

Kommentit (16)

1/16 | 

Eipä ole suotta saanut julkisuutta! Arvot kohtaavat ainakin meikäläisen arvojen kanssa ihan täydellisesti: hyvä sisäilma, ekologisuus, kotimainen design, pitkäikäisyys, ajattomuus. Mitä voisi enemmän toivoa? =D

Anonyymi
2/16 | 

Ihanan inspiroiva lastenhuonepostaus kiitos. Onko tuo Tolomeo pöytävalaisin mikä koko? Ihana Hayn siniraidallinen viivotin, onko monta cm ja mistä ostettu? Miten tuo Minions lego on tehty :D, onko tehty olemassa olevista legoista vai joku pakkaus? Heidi

3/16 | 

Kiitos! Se Tolomeo on joku keskikokoinen koko, viivotin on Stokkalta ostettu, olisko jonkun 25 cm ja tuohon Minioniin inspiraatio on saatu Pinterestistä, isä ja poika selailee sitä joskus yhdessä ja esikoinen sitten rakentelee paloista itse oman pään mukaan nuo legot :)

5/16 | 

Kaunis ja valoisa koululaisen huone. Sun blogia lukiessa ja varsinkin nyt messukohteita selaillessa iskee hirveä rakennuskuume:) Auts! Onnea onnistuneesta messukohteesta! Tuo puu on kyllä rauhoittava elementti ja sopii suomalaiseen makuun aina. Se on niin tuttu ja hyväksi havaittu elementti. Itselläni haave saada ekologinen talo, ainakin osittain hirsi (hirsi näkyvissä), puhdas huoneilma, mahdollisimman nykyaikaiset ja ekologiset systeemit. Mutta se on mahdollisesti sitten joskus..

Saara Kemi
11/16 | 

Olen yksityinen luotonantaja ja sijoittaja. Tarvitsetko laillista, rehellistä, hyvämaineista ja nopeaa lainaa? Voin auttaa sinua 100%: n takuulainalla, tarjoan yritys- ja yksilöllistä lainaa. Lisäksi rahoitamme kaikenlaisia hankkeita. Saat lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä: saara.kemi@gmail.com

Kävin tänään päivystämässä meidän oman malliston pop up-kesäkaupassa, joka on vielä huomenna auki. Kaikkea sitä keksiikin järjestää tässä muiden töiden ohessa, pieni loppukiri käynnissä kesälomaa kohti ;)

Pidetään kesäkauppaa yhdessä Madebymemmin kanssa, meidän tuotteet täydentävät kuvioiltaan kuin käyttötarkoituksiltaan niin hyvin toisiaan.

Nappasin yön yli sovitukseen heiltä Kippari-maton, joka on kuulemma värikokeilu, hieno harmaa-valkoinen-keltainen, joka passaisi väreiltään just hyvin meidän esikoisen huoneeseen. Saas nähdä, näinkö puulattia sittenkin peitetään kesäksi kivalla matolla...
 

Kommentit (4)

3/4 | 

Heiii, mitä kummaa?! Minulta on mennyt tämä blogi ihan sivu suun. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei silloinkaan! Onnittelen vielä uudesta upeasta kodista, ja jatkan blogin lukemista taaksepäin :)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram