Olen ollut tämän viikon koululaisten kanssa kolmistaan syyslomalla. Ennen meillä oli poikien kanssa perinteenä mennä Kajaaniin moikkaamaan äitiäni eli poikien mummua, mutta koska mummu nukkui pois vuosi sitten, olemme viettäneet tämän syysloman nyt kotona. 

Täytin viikon kaikenlaisella ohjelmalla. Kävimme Rush-tramppapuistossa, Ateneumissa katsomassa Ankallisgalleria-näyttelyn, pitsalla ja perjantaina viikkomme huipentui ex tempore-päiväristeilyllä Tallinnaan. Jäi niin harmittamaan, kun ei viime viikolla Pärnun reissulla ehditty yhtään olla Tallinnassa, koska olen ollut siellä viimeksi jotain 10 vuotta sitten :)

 

 

Tallinnassa kävimme shoppailemassa Rocca Al Maren ostoskeskuksessa poikien juttuja eli leluja nuoremmalle ja urheiluvaatetta vanhemmalle. Nämä kuvat ovat Telliskiven alueelta, mikä on ilmeisesti nousevaa ja mielenkiintoista aluetta Tallinnassa. Sain tästä vinkin ja pakkohan se oli käydä kurkkaamassa alue. Siellä on pari sisustuskaupaksi luettavaa kauppaa, josta toisesta, Home Artista, ostin muutaman tuliaisen kotiinkin. Eniten oli ravintoloita ja sitten ihan mielenkiintoista katsottavaa noissa vähän römppäisissä rakennuksissa. Telliskivestä kävelimme Vanhaan Kaupunkiin ja sieltä satamaan. Lomantuntua aikuisille tuo valmis ruoka laivan buffetista. Laivalla esiintyi Elastinen vuoden ensimmäisellä soolokeikallaan, kävimme toki sen keikan koko porukalla kuuntelemassa. Ihan kiva reissu oli!

Syysloma siis taputeltu ja ihan kiva aloittaa taas uusi viikko, ei tätä lomalla oloakaan kauaa jaksa!

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla