Olen ollut tämän viikon koululaisten kanssa kolmistaan syyslomalla. Ennen meillä oli poikien kanssa perinteenä mennä Kajaaniin moikkaamaan äitiäni eli poikien mummua, mutta koska mummu nukkui pois vuosi sitten, olemme viettäneet tämän syysloman nyt kotona. 

Täytin viikon kaikenlaisella ohjelmalla. Kävimme Rush-tramppapuistossa, Ateneumissa katsomassa Ankallisgalleria-näyttelyn, pitsalla ja perjantaina viikkomme huipentui ex tempore-päiväristeilyllä Tallinnaan. Jäi niin harmittamaan, kun ei viime viikolla Pärnun reissulla ehditty yhtään olla Tallinnassa, koska olen ollut siellä viimeksi jotain 10 vuotta sitten :)

 

 

Tallinnassa kävimme shoppailemassa Rocca Al Maren ostoskeskuksessa poikien juttuja eli leluja nuoremmalle ja urheiluvaatetta vanhemmalle. Nämä kuvat ovat Telliskiven alueelta, mikä on ilmeisesti nousevaa ja mielenkiintoista aluetta Tallinnassa. Sain tästä vinkin ja pakkohan se oli käydä kurkkaamassa alue. Siellä on pari sisustuskaupaksi luettavaa kauppaa, josta toisesta, Home Artista, ostin muutaman tuliaisen kotiinkin. Eniten oli ravintoloita ja sitten ihan mielenkiintoista katsottavaa noissa vähän römppäisissä rakennuksissa. Telliskivestä kävelimme Vanhaan Kaupunkiin ja sieltä satamaan. Lomantuntua aikuisille tuo valmis ruoka laivan buffetista. Laivalla esiintyi Elastinen vuoden ensimmäisellä soolokeikallaan, kävimme toki sen keikan koko porukalla kuuntelemassa. Ihan kiva reissu oli!

Syysloma siis taputeltu ja ihan kiva aloittaa taas uusi viikko, ei tätä lomalla oloakaan kauaa jaksa!

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat