Muutama kuva taannoiselta Kööpenhaminan reissulta. Katso edelliset postaukset täältä ja täältä.

Keramiikka, isot viherkasvit ja murretut värit ja herkulliset sävyt olivat Klassik-liikkeessä ne asiat, jotka ihastuttivat.

Liike myy tanskalaisia vintage-kalusteita ja valaisimia, joita siellä on tietysti vähän eri tavalla säilynyt ja aikoinaan valmistettukin kuin meillä täällä Suomessa. Mikään halpojen löytäjen rompetori tämä ei ollut vaan ihan yhtä tasokas, arvostettu ja laadukas kuin mikä tahansa designliike naapurikortteleissa. Huoneklauissa oli sympaattista patinaa näkyvillä, mutta ne olivat hyväkuntoisia ja hyvännäköisiä. Valaisimet ei minusta sen sijaan olleet mitenkään kovin hyväkuntoisia, osassa oli ihan ruostettakin, en tiedä miten sellaista uskaltaisi käyttää ;)

Kaunis ja tunnelmallinen myymälä oli tämä!

Huomenna käyn Mikkelissä asuntomessujen ennakkopressipäivässä ja perjantaiaamuna suuntaan Pariisiin kevättuulia tunnustelemaan erään kotimaisen valmistajan kutsumana, siitäkin matkasta kuulette blogissa myöhemmin!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla