Muutama kuva taannoiselta Kööpenhaminan reissulta. Katso edelliset postaukset täältä ja täältä.

Keramiikka, isot viherkasvit ja murretut värit ja herkulliset sävyt olivat Klassik-liikkeessä ne asiat, jotka ihastuttivat.

Liike myy tanskalaisia vintage-kalusteita ja valaisimia, joita siellä on tietysti vähän eri tavalla säilynyt ja aikoinaan valmistettukin kuin meillä täällä Suomessa. Mikään halpojen löytäjen rompetori tämä ei ollut vaan ihan yhtä tasokas, arvostettu ja laadukas kuin mikä tahansa designliike naapurikortteleissa. Huoneklauissa oli sympaattista patinaa näkyvillä, mutta ne olivat hyväkuntoisia ja hyvännäköisiä. Valaisimet ei minusta sen sijaan olleet mitenkään kovin hyväkuntoisia, osassa oli ihan ruostettakin, en tiedä miten sellaista uskaltaisi käyttää ;)

Kaunis ja tunnelmallinen myymälä oli tämä!

Huomenna käyn Mikkelissä asuntomessujen ennakkopressipäivässä ja perjantaiaamuna suuntaan Pariisiin kevättuulia tunnustelemaan erään kotimaisen valmistajan kutsumana, siitäkin matkasta kuulette blogissa myöhemmin!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat