Keksittiin viime keväänä ihan hullunhauska idea Kettukarkki SHOPIN Mairen kanssa, pidettiin sisustus pop up meidän olohuoneessa. Se oli supersuosittu, tupaan ei olisi mahtunut yhtään enempää väkeä!

Nyt se toteutetaan taas, kauppa on auki vain yhden iltapäivän ajan, ensi viikonloppuna!

Mukana siis oma 1kertaa2-sisustustekstiilimallistoni, Kettukarkki SHOP, kotimainen Flow-luomukosmetiikka ja lisäksi naapurimme järjestämä maistuva kahvio mustasssa keittiössä täynnä itsetehtyjä herkkuja! 

Loppuun asti jännitän, saanko mukaan myyntiin myös ekat lämpiäiset uudesta Aina Oikein - sisusta ja neulo - kirjastani!

Tervetuloa siis meille, Suopellonkaari 19, Helsinki.

Viimeksi kylässä kävi blogin lukijoita katsomassa taloa ja mm. betonilattiaa, naapureita katsomassa, miten raksa on edistynyt ja sitten mallistonkin faneja, näitä kun ei niin monessa paikassa Helsingissä ole saatavilla. Malliston asioita seuratakseen kannattaa muuten tykätä fb-sivusta, siellä ilmoittelemme jälleenmyyjät ja myyjäiset. 

Raksa on toki edistynyt keväästä, mutta piha ja autotalli on edelleen kesken ja sisälläkin muutama juttu, toivottavasti ette huomaa ;)

Tervetuloa, ota mukavaa mieltä, kärsivällisyyttä ja ystävä mukaan!

Tämä on mahtava mahdollisuus tehdä joululahjahankinnat niin itselle kuin läheisillekin.

Kommentit (6)

Sanna/ Sisustus COCO

Yritän ennättää mukaan. Samana päivänä kummipojan 7.v. ja äitini 60.v. juhlat :)

Karin // Tunne tilat

Voi olis ihan mahtava päästä poikkeamaan, mutta enpä taida päästä täältä periferiasta :)

Miia_

Kiitos! Olipa hienoa nähdä kaunis kotinne, kuulla uudesta kirjasta ja lähtihän sieltä jotain kaunista kotiinkin mukaan =)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat