Kirjoitukset avainsanalla sisustuslehti

 

Taas yksi koti tänne blogin puolelle esille. Helsingin Kaartinkaupungissa sijaitsevassa kerrostalokodissa on lämmin tunnelma. Yksin asuvan Stiinan aidolla taiteella maustettu koti on sisustettu klassisesti ja naisellisesti. 

Rakennusvuoden ja sisustuksen tyylin pitää olla samaa tyyliä ja henkeä. Tähän v. 1896 rakennetussa talossa sijaitsevaan kotiin hain ajanhenkistä tyyliä, inspiraationa oli ruotsalaisten suosima vuosisadanvaihteen tyyli yhdistettynä moderniin skandinaaviseen tyyliin. Valitsimme keittiön kalusteisiin peiliovet, koristeelliset vetimet ja välitilaan eläväpintaisen laatan tiililadonnalla. Nämä henkivät vuosisadanvaihteen tunnelmaa ajanhenkisellä otteella, Stiina kertoi minulle.

Kaksi Ikean Stocksund-sohvaa tekevät yhdessä olohuoneen ison istuinryhmän. Vanhan perityn, jatkettavan ruokapöydän ympärille mahtuu paljonkin erilaisia tuoleja. Lopuksi hän viimeisteli sisustuksen isoilla matoilla, tauluilla, pienillä pöydillä ja tekstiileillä. Näillä kaikilla on iso rooli oikean ja kodikkaan tunnelman löytämisessä.

Stiinan ihana koti esiteltiin Glorian Kodin numerossa 2/18, satuitko näkemään jutun?

Kuvat Pauliina Salonen.

 

Kommentit (9)

Mari A.
1/9 | 

Tämä ei liity kyseiseen postaukseen, mutta kyselin kokemuksiasi Shapesin Skysta aiheeseen liittyvässä postauksessa. Odottelen innokkaana sun kommentteja! 😊

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram