Kesällä tykäämme lomailla kotimaassa, kyllä kesäinen Suomi on vaan omaa luokkaansa.

Saimme ystäväperheeltä kutsun Kustaviin viettämään juhannusta kanssaan. Hetkeäkään epäröimättä otimme kutsun vastaan, kun muita juhannussuunnitelmia ei ollut. Meidän perheen oma mökki sijaitsee Oulujärven rannalla, joten oli tosi eksoottista lähteä saaristoon!

Olikin oikein mukava reissu, vaikka ilmat olivatkin tunnetusti koleat ja sateiset. Yhteensä 5 lasta pitivät meidän virkeinä! Kävimme myös tutustumassa Kustavin nähtävyyksiin, mm. satamiin, Kustavin Savipajaan ja Peterzenin venemajoihin, joista tuo musta mökkikylä-kuva on. Ruuat grillasimme, uudet perunat pesimme ja keitimme emännän ohjeiden mukaan merivedessä, saunoimme ja lapset uivat säästä huolimatta.

Ihana reissu oli!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla