Kirjoitukset avainsanalla Cozy Publishing

 

Habitare alkaa ensi viikon keskiviikkona, mutta jo kohta viikon verran tässä ollaan Habitarea tehty! Olen tänä vuonna Mujin Suomi-tiimissä eli toteutamme 130 m2 Mujin pop up shopin Habitareen yhdessä Kettukarkkishopin Mairen kanssa. Paljon ihanaa tavaraa on purettu laatikoista osastolle ja todella jännittävää olla mukana tässä! Osaston nro on 6p48, tulkaapa kaikki moikkamaan ja shoppailemaan ihania, kauniita ja yksinkertaisia arjen käyttöesineitä. Olen itse ollut Mujin fani jo varmaankin 10 vuotta ja aina reissussa Mujin mymälä on ollut ihan ehdoton vierailukohde. Meiltä löytyy kotoa Mujin toimistotarvikkeita, t-paitoja, sukkia....

Toinen juttu, missä olen mukana, on Tapio Anttila Collectionin ja Pluslivingin yhteisosasto Kimppakämppä 6m50. Olemme tehneet TAC:lle kuvia yhdessä Salosen Pauliinan kanssa, joten olen mukana nytkin luomassa uutta ilmettä stailauksen kautta ja kuvaamme Pauliinan kanssa uusia kuvia Habitare-viikolla myöhempään käyttöön, todella kiva juttu! Tämä osasto on melkein Mujin vieressä, joten jos aikaa vain kahteen, nämä molemmat mahdollista nähdä samalla käynnillä :)

 

 

Oma yhdistyksemme Sisustustoimittajat ry valitsee vuoden parhaat tuotteet, jotka ovat nähtävissä bloggaajakollega Jonna Kivilahden suunnittelemalla osastolla Lasigalleriassa pääsisäänkäynnin yhteydessä.

Ihan yleisesti Habitaressa tietysti kannattaa kävellä Ahead-hallin pääbulevardia ja katsoa ainakin koko kansan suosikit Anno ja Ikea, joka kerta yhtä hämmästyttävä trendinäyttely Signals ja tietysti Glorian Koti, jonka osaston toteuttaa tänä vuonna oma kirjankustantajani, bloggaajakollega Helin Cozy Publications. Olen siellä jakamassa nimmareita Cosy Homes from Finland-kirjaani ke klo 12-12.30, to klo 16-16.30, pe klo 11-11.30. Tervetuloa!

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Pihahommelit ja muutkin talon hommelit on edistyneet vähän hitaammanpuoleisesti, meillä kun on muitakin projekteja kuin tämä taloprojekti.

Ihana juttu on taas työn alla, kun teen parasta aikaa sisustuskirjaa suomalaisista kodeista kuvaaja Pauliina Salosen kanssa! Tämä on myös perheprojekti, kun mieheni Jari vastaa visuaalisesta ilmeestä. Kirjan kustantaa ihanan Helin Cozy Publishing ja se ilmestyy alkusyksyksystä.

Kirjaan tulee ihanimmat, herkullisimmat ja persoonallisimmat kodit, joihin olen vuosien varrella päässyt kuvaamaan. Mukana on ammattilaisten sisustamia kohteita kuin myös omin käsin ja omilla ideoilla toteutettuja koteja.

Muutakin uutta kivaa on keväällä tulossa, tänä viikonloppunakin kuvattu kaikenlaista, joten pysykäähän kuulolla!

Kuvat Pauliina Salonen.

 

 

Kommentit (10)

Karin // Tunne tilat
1/10 | 

Ihania, ihania, ihania kohteita! Ah, että mä nautin, kun käsiksi tuohon kirjaan. Erityisesti ekan ja toiseksi vikan kuvan koteihin olisi ihana päästä heti kurkistamaan lisää! 

Menisiköhän sun kautta toive eteenpäin. Ennen kuin blogisi avautuu, ruutuun lävähtää kellomainos, joka pitää erikseen sulkea. Tällaiset pakkomainokset eivät ainakaan minuun iske, vaan kääntyvät hyvin voimakkaasti mainostajaa vastaan. Ärrrrsyttää!

Em
9/10 | 

Ihana kultapannu yhdessä kuvista, mistä se on? Just vasta eksyin blogiisi Lapuan Kankureiden perässä, kaunista! Kiitos ja tunnelmallista joulua

Uusi kirjani Aina Oikein - sisusta ja neulo on tullut painosta kotiin! Kirjalähetys tuli tiistaina Suomeen, torstaina juhlittiin julkkarit ja loppuviikosta saapui muutama laatikollinen kirjoja jo kotiinkin asti.

Olen juuri ja juuri toipunut julkkarihulinoista. Niin ihania tapaamisia ystävien, kollegoitten ja monien bloggarituttujen kanssa <3. Jokaiselle, joka tuli paikalle, terveiset ja kiitokset myös tätä kautta, olette ihania!

Viikonlopun aikana on ollut aikaa bongailla ihania postauksia kirjasta, linkitän muutaman tähän. 

Kotilon Johannan ja Modernin puutalon Mervin postaukset ilahduttivat. Se on hieno juttu, jos kirjan kuvat ovat herätelleet neuloinnostusta heissäkin, joilla ei ole niin parhaat muistot kouluaikojen käsityötunneilta. Se on kirjaa tehdessä ollut haaveenikin.

Lue kirjasta myös Giseldan blogista Coffee Table Diary ja Lauran Sateenkaaria ja Serpentiiniä-blogista :)

EDIT: Ja sitten vielä Ruusu Hannalta, tästä olen iloinen!

Kirjalla on myös omat fb-sivut, jos haluat tulla seuraamaan juttuja siellä, tervetuloa!

Kirjaa on nyt toimitettu kauppoihin, mm. Suomalaiseen ja Akateemiseen sekä Adlibrikseen.

Jospa muutamilla teistä olisi aikaa vaikkapa joulunpyhinä kaivaa puikot esille ja tarttua lankakerään, katsoa kirjasta helppo peitto-ohje ja alkaa nauttia neulomisesta, se on niin rentouttavaa... Suosittelen!

Kommentit (9)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram