Edellinen raksapostaus on kuukauden takaa, huh huh! Sen jälkeen kun Kastelli lähti, meni noin viikon verran kerätessä ajatukset, miten ja missä järjestyksessä jatketaan ja kenet todellisuudessa saadaan hommiin oikeina ajankohtina. Tilannehan ei ollut ihan niin, että pintoja vain laittamaan paikoilleen. Mies kävi monena iltana askartelemassa ovien smyygejä ja saunan pohjia sekä teipittämässä ikkunan karmeja seuraavia työvaiheita varten.

 

 
Saimme todella hyvät suositukset E.U Maalaus-ja tasoitus - firmasta kyseiseen työhön ja hänet valitsimmekin. Hän oli vain todella suosittu (hyvä ja kohtuuhintainen), tehnyt meidän alueella töitä ainakin kolmeen taloon ennen meitä, joten jouduimme odottelemaan jonkun aikaa, että saimme aikataulut natsaamaan. He kävivät kuitenkin hienosti tekemässä pika-aikataululla takan takaseinän tasoituksen ja pohjamaalauksen, joten takka päästiin asentamaan tammikuun lopussa. Takka on nyt tosiaan muovien alla, siitä lisää myöhemmin.
 
Tasoitukseen ja pohjamaalaukseen varattiin 3 viikkoa, samaan aikaan taloon tehtiin kosteusmittaus, tiiviysmittaus ja vedeneristykset kosteisin tiloihin ja khh:een, nämä kaikki tietysti vastaavan mestarin valvonnan kautta. 
 
Tänään maalarit lopulta keräsivät kamppeensa ja siivosivat paikat todella siistiksi. Pohjamaalatut valkoiset seinät tuntuivat ihanalle. Kevätaurinko paistoi ja talossa tuntui taas hetken valmiimmalle. Jotenkin koko mennyt syksy on vähän sumuinen nyt...
 
Ensi viikolla lähtee sitten betonipinnat paikoilleen, sekä koko alakerran lattiat että kaikkien kosteiden tilojen seinät! Työn tulee tekemään Designbetoni vedenkestävällä Elämyslattia-pinnoitteella. Taas jännitetään!

Kommentit (10)

11/10 | 

Oi, onnea! Tuo on jotenkin maaginen hetki, minusta seinien maalaus muuttaa työmaan ensimmäisen kerran enemmän oikeaksi taloksi, ja valo alkaa tosiaan häämöttää tunnelin päässä :-) Perässä tullaan!

Anonyymi
17/10 | 

Hei,
Onko teillä herännyt idiksiä siitä, miten meinaatte peittää kipsilevyseinän & betonilattian välisen raon? Listallako? Meillä ei ole siinä vieläkään mitään, kun ei olla keksitty sopivaa ratkaisua... ? t. Naapurin mirmeli kännykän päässä

19/10 | 

Juu, kerro sitten! :) Listattomasta minäkin haikailen, mutta meillä tuo peitettävä rako jäi niin suureksi että silikoni ei miehen mukaan onnistu. Mielellään kuitenkin kuulisin saatteko sen teillä pelittämään.

20/10 | 

Voimia, loppusuora häämöttää! Ihanan valoisalta näyttää! Täällä myös odotellaan kokemuksia Elämyslattiasta. Meillä rempassa jäi kipsivalun reunanauhat häiritsemään pahasti eikä betonipinnoitetta saatu ihan reunoille asti listattomana kuten olin suunnitellut, ja tuli listat..Mutta eipä ne listat nyt haittaa vaikka tavoitetila olikin listaton. Mutta varmasti toteutus tässä asiassa helpompi uudiskohteessa:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla