Kirjoitukset avainsanalla by lassen

Kaupallinen yhteistyö By Lassen

Poikien huoneisiin on saatu aikaiseksi pari pientä sisustuspäivitystä hiljattain. Saimme blogin kautta valittavaksemme kolme tuotetta By Lassenin Frame-sarjasta. Valitsin kaksi 28 cm modulia ajatellen nämä ensin meidän vanhempien makuuhuoneen yöpöydiksi. Aluksi olin jo valinnut puunväriset laatikot, mutta muutin värin harmaaksi, kun ajattelin, että se mätsää paremmin sängynpäätyyn ja sänkyyn, ne ovat kuitenkin meillä todennäköisesti pysyvimmät elementit huoneessa ja olisi muutenkin pitkäikäisempi valinta kuin puunvärinen. Jos vaikka kyllästynkin vasta maalattuun makuuhuoneen seinään...

Kun laatikot saapuivat meille, harmaa väri ei mätsännyt yhtään edes sängynpäätyyn,  joka on luonnossa hiukan punertavamman harmaa kuin laatikoiden selkeästi kylmänharmaa. Olisi pitänyt sittenkin ottaa ne puunväriset laatikot!

 

 

Puoli päivää asiaa miettittyäni hoksasin kokeilla laatikoita poikien huoneisiin ja sinnehän ne sopivat todella hyvin! Näin siis sattuman kautta saimme taas uutta ilmettä näihinkin huoneisiin. Käynnissä on hitaasti etenevä muutos lastenhuoneista kohti koululaisten huoneita ja vanhemmalla 13-vuotiaalla pojalla varsinkin kohti nuoren aikuisen huonetta.

Meillä kaikilla on samat sängyt, Familonin Ultrat ja tietysti sama saarninvärinen Timberwisen lankkuparkettilattia. Huoneiden tunnelma on kuitenkin selkeämpi ja graafisempi kuin meidän vanhempien makuuhuoneen beigempi ja pehmeämpi väritys. Siksi mustalla kehyksellä varustettu vaaleanharmaa Frame on oiva valinta meidän nuorten miesten yöpöydiksi. Frame on mukavan kompaktin kokoinen, helposti alta imuroitavissa tyylikäs pieni kaappi poikien kaikenkirjaville pikkutavaroille. 

 

 

Asennuskorkeus valikoitui sängyn linjan mukaan, on helppo makuulla ollessa laittaa kirja tai kännykkä pöydälle.

 

 

Minulla on ollut tarkoitus tässä pitkin syksyä jatkaa maalaushommia poikien huoneissa ja maalata jokuset seinät harmaiksi. En ole vielä saanut aikaiseksi. Vähän on paljaat nämä huoneet vaaleudessaan vielä. Juuri muistelin jonkun kanssa, että meillä oli vanhassa kodissa esikoisen omassa ensimmäisessä huoneessa legonvihreä seinä. Siihen värikkyyteen ei ole enää paluuta, nyt mennään kohti seesteisempää tyyliä. Mutta maalaamalla on kyllä niin edullista muuttaa huoneen ilmettä! Nythän sitä oikeaa helmenharmaan sävyä voi sitten hakea näiden yöpöytien avulla. Tai saattaahan tuo sävy olla vaikka vaikka tummanvihreä, en mene varmaksi sanomaan.

Maalausinspiraatiota odotellessa olen hillinnyt kirjavuutta ja värikkyyttä petaamalla poikien sänkyihin kotoa vanhastaan löytyneitä yksivärisiä pellavalakanoita. Uudet matot molemmille olisi myös kivat, nappaan sellaiset heti, kun sopivat tulevat vastaan.

 

 

By Lassen Frame-tuotesarja löytyy mm. Finnishdesignshopista!

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Välillä blogiin vähän kotiasiaakin. Köpiksen kuvia on vielä vaikka kuinka paljon, joten niitä saatte jatkossakin vielä katsottavaksi!

Ihanaa olla kotona! Pari viikkoa olen tosiaan ollut Topi-keittiöiden ja kumppaneiden kanssa Kotimaisuus-kiertueella iltaisin tekemässä kattauksia ja kertomassa kattaustrendeistä. Päivisin olen suunnitellut ja tehnyt mm. uutta kuvamateriaalia parillekin kotimaiselle valmistajalle. Kaikista näistä laitan toki kuvia blogiin aikanaan.

Tämä viikonloppu ollaan ihana kotona ilman sen kummempia suunnitelmia, pestään pyykkiä, siivoillaan ja järjestellään paikkoja.

Kirjoittelin tässä joku aika sitten meidän kodin viherkasveista ja ajatuksesta alkaa hankkia niille uusia paremman näköisiä ruukkuja. Silloin vielä ei ollut sattunut silmiini By Lassenin Rimm-ruukut *. Nyt kun tarjoutui mahdollisuus koekäyttää niitä, toki tartuin tilaisuuteen.

Tässäpä minusta todella kauniit ruukut, jotka toimivat nimenomaan ryhmässä. Ne on suunniteltu soluttautumaan toistensa vieriin ja erilaiset muodot näyttävät kevyemmiltä kuin monta samanlaista ruukkua vierekkäin. Valkoinen nostaa kasvin paremmin esille kuin musta tai terrakottainen ruukku.

Kuvasimme ruukut tietysti meiltä löytyvien By Lassen tuotteiden kanssa, niitähän ei nyt ei kovin montaa ole, eli messinkisen kynttilänjalan ja mustan pienen tulitikkurasian kanssa.

Näitä ruukkuja ja muutamaa väritystä tuosta kynttilänjalasta saa Stockmannilta. Meinaan itse hakea ainakin pienen valkoisen Rimm-ruukun meille vielä.

* Ruukut saatu blogin kautta.

 

 

Kommentit (8)

Lennu
5/8 | 

Kauniita! Onko nuo kaikki ruukkuja vai onko joku maljakko? Olen miettinyt toimisiko maljakon nimellä kulkeva myös viherkasville.

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
6/8 | 

Moi,

kiitos :) Kyllä osa noista on nimetty maljakoiksi, mutta en huomannut tuotteissa (esim. lasituksessa) mitään eroja, joten otin omalla vastuulla kaikki ruukkukäyttöön. Katsotaan, tuleeko vedet lipaston päälle...

Mirella - Savo Living
Liittynyt5.3.2016
7/8 | 

Todellakin Rimm-lovee. <3
Onko tuolla sun kumiviikunalla niistä ruukuista mikä koko?
Suunnittelen täällä muutamalle kukalle näitä kyseisiä ruukkuja.
Mietin vaan ruukkujen kokoja ja että mitkä kukat saa nämä kaunistukset juurillensa. =)

Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram