Kirjoitukset avainsanalla Työhuone

Kun viikko sitten mylläsimme lehdet uuteen Lundian Fuuga-kaapistoon, yläkerran aula, jossa lehtiä oli säilytetty lattioilla, meni myös uusiksi.

Tuo koko yläkerran yksi huone tälläisessä kaksikerroksisessa talossa, jossa ei ole kaksi kerrosta korkeaa olohuonetta, tahtoo useinkin jäädä vähän ylimääräiseksi. Suurimmassa osassa naapureita huone taitaa olla ns. arkiolkkari, siellä on sohva ja tv, jos sitä ei haluta alakerran olohuoneeseen. 

Meillä yläkerran aulahuone hakee vielä todella ankarasti muotoaan. Siellä ei välttämättä ole ihan fengshuit vielä kohdillaan, mutta nyt ollaan kuitenkin siinä pisteessä, että alkaa olla ihan siistiä ja siedettävää.

Ihan alkuperäinen ajatus meillä on tehdä siitä koko perheen oleskelutila, jossa perheen miespuoliset saisivat pelailla, kuunnella musaa ja oleilla vapaasti. 

Muuttovaiheessa sinne kannettiin vanha K-tuoli ja Muuramen hyllyköt ( olihan meillä sitten muuten nämä kalusteet niiden Ikeoiden lisäksi, vaikka väitin aiemmin muuta...). Elokuussa minulle päätyi myös 1kertaa2-malliston messukalusteet säilytettäväksi, nuo vanerikuutiot hankimme Luona In- mallistosta. Kaikki nämä myllättiin tähän järjestykseen viime viikonlopuna - nyt tila näyttää tältä. Täällä on kaikki vanhat keräilyerät sulassa sovussa keskenään.

Tämä voisi toimia työhuoneenani, mutta tässä muodossa tuo pieni Muuramen työtaso on aivan liian pieni minkään projektin kamojen esille levittämiseen, teen suurimman osan töistä ruokapöydällä. Koko talossa ei tavallaan ole edelleenkään paikkaa esitteille ja materiaaleille, sitä täytyy jatkossa kehittää. 

Muuten, jos joku haluaisi ostaa tuon Muuramen L-tason meiltä, voisin siitä hyvin luopua! 

Jatkossa on tarkoitus hankkia ovet noihin moduleihin, joissa mies säilyttä levyaarteitaan, ilme rauhoittuisi huomattavasti. Vanha K-tuolin kulahtanut luonnonvaalea päällinen saisi vaihtua uuteen valkoiseen, joten kyllähän tätä sisustamista täällä talossa vielä riittää.

Katso muut yläkerran huoneet: Makuuhuone, kuopuksen huone, esikoisen huone, kylppäri.

Kommentit (4)

Karin // Tunne tilat
1/4 | 

Mua huone kyllä viehättää noinkin. Uusissa taloissa helposti puuttuu sellainen sielukkuus, mikä syntyy vähitellen. Mutta tuossa huoneessa on niitä syntyneitä kerroksia. Mitä ostettu ja hankittu milloinkin, kaikki sulassa sovussa. Pieni epätäydellisyys on täydellistä, ja tekee kodista persoonallisemman :)

tepatsu
3/4 | 

Ihana, en oo vähään aikaan käynyt sun blogissa. Hirveesti uusia kirjoituksia:) Kenen noi tapetit lankarullien vieressä ovat?

Pieni Talo Helsingissä
Liittynyt11.8.2015
4/4 | 

Hei, miten ihmeessä multa on jäänyt tämä kommentti huomaamatta, pahoittelut! Ne on Econ uudehkoja Terese Sennerholtin suunnittelemia tapetteja, saa K-raudasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram