Instassa on käynnissä Finnish Design Shopin kuvakilpailu, jossa on tarkoitus kuvata kaupan valikoimissa olevia tuotteita kotiympäristössä. Osallistutaan kisaan Karuselli-tuolikuvalla ja samalla kun tehtiin tilaa tuolin ympärille, tuli ajatus kuvata tänne blogiin samainen tuoli kahdella eri tyylillä.
 
Meillä on miehen lapsuudenkotoa peritty 60-lukulainen puukaappi, joka on ollut yleensä meillä eteisessä, kun siihen on kätevä laskea avaimet, on juuri sopivan korkuinen. Kaappi yhdistettynä Karuselliin tekee parista vähän vintagehenkisen. 
 
Toinen tunnelma on moderni, siinä Karusellin kaverina on Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin ja Everydayn Designin pieni metallipöytä. Pöydän jaloissa ja valaisimen varressa on samaa ohutta viivaa, pidän molempien keveydestä.
 
Toinen tyyli tuntuu itsestä tutummalle, vaikka kaikki tavarat ihan omia ovatkin. Miten teistä, kumpi tyyli miellyttää silmää enemmän?

 

Kommentit (2)

Molemmat iskevät minuun täysillä! Mutta ehkä alempi, modernimpi tyyli on enemmän minua. Pidän jokaisesta elementistä kuvassa. Mielettömän arvokas, tuo tuolikaunotar :)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat