Instassa on käynnissä Finnish Design Shopin kuvakilpailu, jossa on tarkoitus kuvata kaupan valikoimissa olevia tuotteita kotiympäristössä. Osallistutaan kisaan Karuselli-tuolikuvalla ja samalla kun tehtiin tilaa tuolin ympärille, tuli ajatus kuvata tänne blogiin samainen tuoli kahdella eri tyylillä.
 
Meillä on miehen lapsuudenkotoa peritty 60-lukulainen puukaappi, joka on ollut yleensä meillä eteisessä, kun siihen on kätevä laskea avaimet, on juuri sopivan korkuinen. Kaappi yhdistettynä Karuselliin tekee parista vähän vintagehenkisen. 
 
Toinen tunnelma on moderni, siinä Karusellin kaverina on Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisin ja Everydayn Designin pieni metallipöytä. Pöydän jaloissa ja valaisimen varressa on samaa ohutta viivaa, pidän molempien keveydestä.
 
Toinen tyyli tuntuu itsestä tutummalle, vaikka kaikki tavarat ihan omia ovatkin. Miten teistä, kumpi tyyli miellyttää silmää enemmän?

 

Kommentit (2)

3/2 | 

Molemmat iskevät minuun täysillä! Mutta ehkä alempi, modernimpi tyyli on enemmän minua. Pidän jokaisesta elementistä kuvassa. Mielettömän arvokas, tuo tuolikaunotar :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla