Välillä vähän raksarealiteetteja pihalta. Meiltä jäi tarkka maalämpökaivon paikka merkkaamatta ylös, silloin kun sitä asennettiin. Löytyy erilaisia luonnoksia asennuspaikasta ja pari suuntaa antavaa kaupungin sijaintikatselmuspöytäkirjaa, mutta niissä paikka on arvioitu. Kaupungin miehet sitä etsivät metallinpaljastimella, mutta oli roinaa maassa ja routaa, ei saatu kaivettua eikä löydettyä. Soittelin myös Gebwellille ja firmalle, joka alihankintana on varsinaisen työn tehnyt, tarkka paikka ei ole jäänyt kenellekään mieleen eikä ylös. Toki mekin sen montun silloin näimme, mutta ei se silloin jaksanut kiinnostaa. 
Nyt kun pihaa on alettu suunnittelemaan ja loppukesästä sille olisi tarkoitus jotain tehdäkin, niin tuli ajankohtaiseksi selvittää tarkka paikka. Eipä muuta kuin lapio omaan käteen... Kuva on vähän huono kännykuva, mutta aika surkeaa on hommakin. Kivikkoista savimaata on tosi raskasta lapioida, mutta porkkanana hommassa on se, että onhan se kaivo siellä jossain maan uumenissa, koska talo lämpiää!

Kommentit (6)

8/6 | 

Joo niin meilläkin :D Käsiin sattui vain niin maan perusteellisesti monen tunnin kaivamisen jälkeen, sormet kirjoittivat mitä sattuu ja ajatus ei juossut senkään vertaa, korjasin pumpun juttuun nyt kaivoksi :)

9/6 | 

Voih, toivottavasti kaivo löytyi. Ja kiitos samalla vinkistä. Meillä kaivon poraus on edessä parin viikon päästä ja täytyykin pistää tarkkaan merkille, missä kaivon paikka sijaitsee.

11/6 | 

No voih! Tämä on nyt hyvä muistutus muille raksaajille. Että pumpun paikka pitää muistaa merkata. Meillä jäi joku kaivo mullan alle joten on tullu kaivettua täälläkin päässä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla