Huh, perjantai! Yleensä en ole mikään perjantain hehkuttaja enkä maanantain moittija, minusta kaikki viikonpäivät on kivoja ja nautin työstäni myös joka ikinen maanantai.

Tämä viikko oli ehkä sen vuoksi kuluttava, kun oli monta mieltä kuohuttavaa, jännittävää, kiinnostavaa ja innostavaa tapaamista. Jätin tarjouksen yhdestä isosta suunnittelutyöstä ja sydämestäni toivon, että saan sen. Koko viikonloppu pitää jännittää. Olen mukana myös toisen ison suunnitteluhankkeen ydintiimissä, sen ratkeaminen selviää vasta myöhemmin keväällä.

Tuossa ensimmäisessä kuvassa on tyhjä kalenterin sivu, nyt tarvitsisin siihen äkkiä täytettä!

Rauhaa rakastavana vähän introverttinä ihmisenä olen tälläisesta aika puhki ja nyt onkin ihana sen vuoksi rauhoittua viikonloppuun.

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla