Bloggaamisessa on ollut nyt hetken taukoa ja sille onkin mukava syy: taustalla on puuhattu meidän blogin siirtymistä tänne Glorian Kodin sivuille ja täällä nyt tosiaan ollaan! 

Muutenkin jotenkin juuri nyt tuntuu siltä, että elämä, työ, talon loppuunrakennus ja projektit nivoutuvat hienoksi, isoksi ja vähän sotkuiseksikin vyyhdiksi yhteen. Asuntomessuista on juuri toivottu, erilaiset messuilta palautuneet kassit ja nyssäkät viihtyivät kodin nurkissa parisen viikkoa. Minullehan koti on myös työtila ja välillä myös väliaikaisvarasto työhön liittyville tavaroille. Tällä hetkellä kotona makoilee iso daybed matkalla Habitareen.

Minulla on tapana lunastaa muistoja työprojekteista kotiin, sisustamastani messutalo Haruniresta meille lopulta päätyi Mumsin Koko Iäksi-matto, lähestulkoon kaiken muun asukkaat halusivat pitää. Myös muutama pikkutavara päätyi meille, kerron niistä lisää myöhemmin. Upea marmorikantinen Adean Plateau-sohvapöytä on myös välivarastoinissa matkalla seuraavaan paikkaan. Meillä on onneksi tällä hetkellä niin vähän kalusteita, että hyvin mahtuu :)

 

  

 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat