Bloggaamisessa on ollut nyt hetken taukoa ja sille onkin mukava syy: taustalla on puuhattu meidän blogin siirtymistä tänne Glorian Kodin sivuille ja täällä nyt tosiaan ollaan! 

Muutenkin jotenkin juuri nyt tuntuu siltä, että elämä, työ, talon loppuunrakennus ja projektit nivoutuvat hienoksi, isoksi ja vähän sotkuiseksikin vyyhdiksi yhteen. Asuntomessuista on juuri toivottu, erilaiset messuilta palautuneet kassit ja nyssäkät viihtyivät kodin nurkissa parisen viikkoa. Minullehan koti on myös työtila ja välillä myös väliaikaisvarasto työhön liittyville tavaroille. Tällä hetkellä kotona makoilee iso daybed matkalla Habitareen.

Minulla on tapana lunastaa muistoja työprojekteista kotiin, sisustamastani messutalo Haruniresta meille lopulta päätyi Mumsin Koko Iäksi-matto, lähestulkoon kaiken muun asukkaat halusivat pitää. Myös muutama pikkutavara päätyi meille, kerron niistä lisää myöhemmin. Upea marmorikantinen Adean Plateau-sohvapöytä on myös välivarastoinissa matkalla seuraavaan paikkaan. Meillä on onneksi tällä hetkellä niin vähän kalusteita, että hyvin mahtuu :)

 

  

 

 

Kommentit (5)

Linnea
10/5 | 

Tiedätkö mistä juuri tuollaista vihreäjalkaista Plateaun valkomarmorista sohvapöytää voi etsiä? Olen yrittänyt, mutten ole löytänyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla