No niin, jouluvalmistelut etenevät pikkuhiljaa. Sain haettua joulukoristeet vintiltä. Hain myös lähimetsästä muutaman puusta myrskyn pudottaman oksan ja laitoin ne pulloon lattialle. On se niin kätevää asua Helsingissä metsän keskellä ;)

Olen monta vuotta kerännyt erilaisia tähtiä ja nyt muutamat tähdet pääsivät näille oksille. Aika karua on, mutta niinhän minimalistin joulut ovat. 

Täällä Helsingissä on ihana joulukauppa, Xmas Garage (fb-sivut täällä). Nappasin avajaisista kotiin muutaman trendikoristeen eli kultaiset ja kupariset timantit. 

Nuo valkoiset paperitähdet sain kirjanjulkkareissa Circus-blogin Joannalta, kiitos! Nyt onkin Joannan blogissa diy-ohjeet näiden samaisten tähtien tekemiseen, käyppä kurkistamassa!

Kommentit (0)

Seuraa 

Rakennusblogi, joka on välillä myös sisustusblogi, käsittelee Helsinki-pientaloprojektiamme. Sisustussuunnittelija ja -toimittaja Piia ja valokuvausta harrastava AD Jari rakennuttivat perheelleen Kastellin pakettitalon Pohjois-Helsinkiin. Blogissa nähdään, miten peruspaketista saadaan ihan omannäköinen kokonaisuus.
Seuraa meitä

Instagram

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

 

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014

Kategoriat