Kirjoitukset avainsanalla #tukholmanhuonekalumessut2019 #sisustustoimittajat #tukholmanseminaari2019 #lottaagaton

 

Huvittavaa aina seurata ei kävijöiden tunnelmia messuilta. Toiset näkevät värejä, toiset maanläheisyyttä, toiset pehmeitä sametteja, toiset vain kovia pintoja. Kai se menee niin, että näet vain sitä mitä haluat, käännät katseesi pois ärsykkeistä ja epämieluisasta ja katsot sitä, mistä nautit. Aikaa on vähän, kukapa sitä haluaisi hukkaan heittää.

Tällä kertaa Tukholman messuilla jäi itselleni mieleen erilaiset puunsävyt ja ruskean värin käyttö. Se tuntuu niin hyvälle valkoisen ja harmaan jälkeen ja sopii mielestäni loistavasti suomalaiseen maanläheiseen sisustukseen ja kotiin. 

New Worksin osaston oli stailannut "the one and only" Lotta Agaton, hänellä se on kyllä kauneuden luomisen taito hyppysissään.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Sisustusblogi, joka on nimetty Kalliomäen perheen Helsinki-pientalo-rakennusprojektin mukaan. 

Pitkän linjan sisustusalan ammattilainen, suunnittelija, toimittaja, visualisti Piia, hänen miehensä, valokuvausta harrastava Jari ja kaksi kouluikäistä poikaa asuvat nyt neljättä vuotta uudessa talossa ja sisustavat klassisella ja ajattomalla tyylillä.

Blogissa jaetaan oman kodin sisustuksen lisäksi parhaat palat Piian kivoista työjutuista, intoillaan modernista arkkitehtuurista, matkailusta ja maisemista. 

Seuraa Piia Kalliomäkeä Instagrammissa

Tsekkaa myös Piia Kalliomäki / Studio Kalliomäki 

Kiinnostaako sinua yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä piia.kalliomaki @ gmail.com.

 

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014

Kategoriat

Instagram